Pluspunten
Vlot werkend
Pluspunten
Supersnelle service en de kwaliteit was beter dan ik verwachtte voor de prijs, dus top!
Pluspunten
Uitermate snelle levering. Telefonisch zeer correct te woord gestaan en goede informatie ontvangen.
Pluspunten
VerbeterpuntenMisschien het aantal meters stof die er nog zijn b.v. te vermelden
Pluspunten
Ik heb maar 1 bestelling gedaan, maar deze is correct uitgevoerd. Mijn complimenten
Pluspunten
Supersnelle levering en de goedkoopste online
Pluspunten
Mooie duidelijke site. Makkelijk iets te bestellen. Bestelling wordt keurig verpakt en snel geleverd. De bestelde verduisteringsstof is van goede kwaliteit, liet zich goed verwerken en ik ben heel tevreden over het resultaat. Heb al meerdere keren iets bij N&N stoffen besteld en kan hen van harte aanbevelen.
Pluspunten
snel, vriendelijk en goede kwaliteit
Verbeterpuntenhet proeflapje was eigenlijk een te klein stripje, kleur was wel goed te zien maar niet het hele design
Pluspunten
voordelig prima kwaliteit en veel aandacht voor de klant
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan dan is volgens mij iedereen tevreden
Pluspunten
Snelle levering,niet te duur.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit stoffen.
Pluspunten
Snelle levering, goed omschreven producten op website, vriendelijke reactie bij vragen, betere prijs dan op de markt.
Pluspunten
Altijd goede kwaliteit stoffen. Ook het telefonisch contact is altijd goed. Erg vriendelijke mensen die je graag helpen.
Pluspunten
Heel netjes dat je kosteloos staaltjes kan ontvangen, zouden ze overal moeten doen. Snelle levering van zowel stalen als de uiteindelijke stofbestelling. Ik moet wel eens een kleine bestelling plaatsen van een halve meter bijvoorbeeld. Fijn dat dit kan.
VerbeterpuntenIk ben tevreden over N&N stoffen. Misschien zou een brievenbuspakje als optie kunnen bij een kleine bestelling.
Pluspunten
Snelle levering van juiste product (Lap stof)
Pluspunten
Supersnelle levering, netjes verpakt en prachtige stof!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Perfecte afhandeling van de bestelling, ook aan de telefoon zeer vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
het correcte en adequate contact, per mail en telefoon, toen de stof niet voorradig bleek.
Albert Cuypstraat 146
1073BJ Amsterdam
Stoffenwinkel aan de Albert Cuypstraat 146 - 148 in Amsterdam en een webshop met een ruime keuze aan vele soorten stoffen en fournituren.