Pluspunten

Vriendelijke klantenservice en erg snelle levering!

Pluspunten

De levering was snel. De kussens waren en netjes verpakt. Product viel erg goed in aarde. Soms heb je wel eens dat het product erg afwijkt van hetgeen je op internet ziet, maar dat deze kwam overeen met het product welke ik ok de website zag. Erg tevreden en zal dus zeker vaker bestellen.

Enige verbeter punt is dat het ene product meerdere en betere productfoto's heeft en de ander minder of soms 1 foto. Persoonlijk zou ik per product meerdere foto's willen zien om na te gaan of ik een juiste koop doe. Maar verder de foto's die er zijn zijn mooi en goede foto's.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit fleece stof!

Niks

Pluspunten

Voor de eerste keer besteld, erg mooie kwaliteit stof en snel geleverd. Veel keuze

Verzendkosten gratis vanaf €25 zou leuk zijn. Op de website links plaatsen van filmpjes hoe iets te maken zou echt een aanvulling zijn

Pluspunten

Snelle service! Goed overleg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit stof, snelle reactie

Graag bij staaltjes vermelden welke kleur en stof, nu had ik er nog steeds weinig aan gezien ik twee rode wol soorten had maar nu nog niet weet wat wat is en niets kan bestellen. Plus, de drie staaltjes met gratis verzending zijn leuk, maar zodra je er meer in een maand wil bestellen wordt het gelijk 10% van de stof en vraagprijs (om nog niet te spreken van 6€ vezrzendkosten) waar je dus veel voor betaalt maar niets terug krijgt wat je kunt gebruiken behalve om materiaal en kleur te zien. 150/140 bij 10 cm is een weg gegooid stukje stof. En in totaal voor vijf staaltjes ruim twee euro per staal te betalen valt niet binnen mijn budget. Graag daar een nieuw systeem voor... of knip een stukje afvan die 150 cm en doe het in een normale envelop daar zou ik het al voor doen.

Pluspunten

Keurig en snel geleverd ,stof voldoet aan de verwachting ,super !!!

Pluspunten

Leveren wat ze beloven en snel

Pluspunten

Goede site en snelle service.

Pluspunten

veel keuze goede prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering!

Product mag beter omschreven worden. Ik had een Denim Stretch stof besteld ten behoeve een skinny jeans langer te maken. Blijkbaar is er in percentage verschil in stretch-stof (1% of 2%). De percentage stretch mag ook erbij benoemd worden zodat de keuze ook exacter kan voor mij als consument. Ik ben enigszins ontevreden over de stof en kan er net mee door om de skinny jeans langer te maken!

Pluspunten

Snelle levering van de bestelling,

Pluspunten

correct geleverd, goed product

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk bestelproces

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit verhouding, behulpzame mensen.

Geen.

Pluspunten

Levert goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Verzending kan iets sneller

Pluspunten

Goede terugkoppeling over bestelling.

Pluspunten

Helder zoals de afgesproken tijd gelevert top service bedankt

Pluspunten

Snelle levering, kwalitatief goede stoffen.

sturen lege mailtjes zonder tracking gegevens.

Pluspunten

Snelle verzending, keurig verzorgd. Goede mails omtrent de verzending.

kleuren van de stoffen wijken af van de foto's iets meer omschrijven misschien.

Pluspunten

grote keuze in allerlei soorten stof en dessins, super

Pluspunten

Snelle levering, goede artikelen, goed advies. Doen hun uiterste best om te helpen.

Albert Cuypstraat 146

1073BJ Amsterdam

204707080

Over N & N Stoffen

Stoffenwinkel aan de Albert Cuypstraat 146 - 148 in Amsterdam en een webshop met een ruime keuze aan vele soorten stoffen en fournituren.