Leuker shop maar laatste bestelling niet evident

Bestelling ontvangen van iemand anders na contact werd mij meegedeeld dat normaal retourneren aan 8 euro op mijn kosten ? Voor hun eigen vergissing ? Maar mocht de bestelling behouden maar na nieuwe bestelling ontvangen bleek een van de plantjes XL MAAT zomaar zonder uitleg omgevormd naar medium maat ( goedkoper en niet de maat die ik wilde ) mijn laatste bestelling is toch niet echt vlot verlopen De kwaliteit van Depla tjes daarentegen wel goed

Foutje netjes hersteld

Toen mijn bestelling arriveerde bleek één plantje te ontbreken in de doos en één plantje was uitgedroogd. Na mijn klacht ontving ik vandaag twee nieuwe plantjes van uitstekende kwaliteit, vergezeld van excuses en "vers uit de kas".

Mooie planten.

Smeller levering en super service.

Na mijn bestelling, kreeg ik al heel snel mijn producten toegestuurd, netjes verpakt

Ik heb al meerdere keren besteld en iedere keer ben ik weer heel erg blij met mijn bestelling! Het is allemaal heel netjes en leuk ingepakt en de plantjes zijn super mooi. Het is ook echt fantastisch dat als je Marleen om een speciaal plantje vraagt, ze echt de moeite neemt om het voor je te halen in de kas. Super bedankt weer!

heel goed

op tijd geleverd, goed verpakt. Gekregen wat ik besteld heb.

Super snel geleverd.

Plantjes in goede conditie aangekomen. Zeer tevreden over alles.

Er word aan specifieke wensen gedacht, helemaal geweldig. Planten ook van super kwaliteit!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verpakking (geen plastic) Goede prijs kwaliteit planten

Snelle levering en uitgebreid assortiment.

Snelle levering en uitgebreid assortiment.

Nette afhandeling van de bestelling

Zeer goede ervaring. Snelle verwerking van de bestelling. De spullen worden netjes verpakt.

De afgelopen paar jaar al vijf keer besteld. Serieus, als je er eenmaal aan begint dan kun je moeilijk meer stoppen. Ruim 20 luchtplantjes verder kan ik zeggen dat dit een fijne professionele partij is. Website is prima met genoeg informatie. Je weet precies wat je krijgt. De plantjes zien er consequent uitstekend uit. Verpakking is ook goed verzorgd. Eén keer een verkeerd plantje ontvangen. Er wordt snel gereageerd op email en dit is toen netjes opgelost. Voor dit jaar stop ik wel even... in principe.

een aanrader

Bij airplantshop besteld om de airplantjes te gebruiken voor mijn handgemaakte regenboog kristal raamhangers. Duidelijke site en de bestelde plantjes werden snel en goed verpakt bezorgd. Ook een duidelijke handleiding erbij, hoe de plantjes te verzorgen. Blij en tevreden. Ook met het resultaat. Alexandra Arends Verbonden

I recommend this shop

Super!!! Good service and good quality!

Super snelle bezorging, en ook nog op een manier waar je een glimlach van krijgt

Super snelle levering, waar je een glimlach van krijgt

Prachtig

Ziet er nog mooier uit dan op de foto ,netjes verpakt ook .Ben zeer blij net dit aparte kado .

Mooie planten

Duidelijke uitleg over de planten en alles goed verpakt. Tevreden mee.

Perfectc

Alles war top

Schöne Pflanzen, super verpackt, mit Pflegeanleitung

Snelle correcte levering

Positief

Bin begeistert

Empfehlenswert! Super Pflanzen und schnelle Lieferung!

Uitstekende planten

Goede planten kwaliteit. Goed verpakt. Snel. Zelfs zeer leuke cadeau. Was wel achteraf teleurgesteld toen ik op hun Facebook keek. Er stond korting van 15% voor de hele maand juli. Op de site stond het niet. Bij de bedrag wat ik betaald heb was dat wel een fijne korting geweest.

Best Tillandsia shop in Europe!

Great Tillandsias at low prices. Healthy plants and excellent customer service. Best regards, Marleen. Keep up the good work!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De plantjes kwamen in goede staat aan. Er zat zelfs een cadeautje bij.

Zeer goede ervaring met bestelling

Een zeer goede ervaring met mijn bestelling. Er wordt snel en vriendelijk gereageerd. De plantjes werden snel geleverd. Alles was keurig en met zorg ingepakt. Ik had ook de verrassingsbox besteld en het was een feestje om deze uit te pakken. Ik kreeg een selectie van zeer mooie frisse luchtplantjes. Absoluut een aanrader om je Tillandsias bij de airplantshop te bestellen.

Ampereweg 25

2627 BG Delft