Laden reviews...
159 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en nette verpakking. De planten kwamen in goede staat aan en zagen er gezond uit. De service werd als betrouwbaar ervaren en bij eventuele problemen werd snel geholpen. Over het geheel genomen is de ervaring positief met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Deskundig en uiterst snel ❣️
9 August 2026
Catherine
Putte
Snelle levering en toen ik via WhatsApp een vraag stelde kreeg ik meteen antwoord en duidelijke uitleg. Heel vriendelijk!
Margreet
Tilburg
prijs/kwaliteit verhouding Goede verpakking
anita
Ridderkerk
Juist die met orchidee zijn er al 4 bloempjes verwelkt, vind het wel vroeg
Veronique
aalter ,oost-vlaanderen
Wat een prachtige plantjes. Keurig verpakt en hangen mooi voor het raam {niet in de volle zon}. Site geeft goede uitleg bij de plantjes, reuze is ruim. Erg blij met mijn plantjes.
Marianne
Julianadorp
Snel bezorgd, de plantjes waren netjes verpakt. Ze hebben het te hete weer gelukkig overleefd. Snel uit de verpakking gehaald en ze lekker besproeid. Ik ben een zeer tevreden klant!
Carla
Renkum
Heel mooi en zorgvuldig verpakt en geleverd.mooie verzorgede plantjes .ik vind ze knap.dus in 1 woord perfect .
Carine
Kruisem
De plantjes zijn snel en met zorg verstuurd. Bovendien zijn ze erg mooi, mijn complimenten!
Henriëtte
Wijchen
Leuke,aparte plantjes
Sheila
Hoornaar
Super mooie plantjes ontvangen hele fijne service nadien om ook even de plantjes de juiste naam te geven.
Lizanne
Beuningen Gld
Dit klinkt mogelijk niet echt positief, maar het is wel zo. Nu ik er meerdere besteld heb en met een draai aan het prijzenrad ook nog eens een mooie birthdaybox mocht ontvangen, heb ik er nu terug een mooie collectie erbij die hangen / liggen en staan. En nu te hopen dat het Spaans mos deze keer thuis wel goed wil gedijen. Bij het bestellen werd ik zelfs nog 's avonds laat geholpen door Marleen om alles op orde te krijgen. Het laatste weekend van juli de bestelling doorgevoerd en op 30/06 tegen middag al ontvangen.
Yves
Ichtegem
Zulke leuke plantjes die jelly fish. En zo met liefde en zorg ingepakt. Erg blij mee!
Patricia
Amstelveen
Hele mooie plantjes voor een goede prijs. De plantjes zijn vergelijkbaar met de foto's op de website. De plantjes zijn goed verpakt voor het versturen. Snelle levering.
4 August 2026
Anke
Veendam
Een prachtige box als prijs gewonnen, wat allemaal erg goed en mooi ingepakt zat. Net als de bestelling. Zal binnenkort foto's plaatsen als ze een plekje hebben gekregen.
Anita
DELFT
Ahh super leuk om te lezen zeg!! en we zien de foto's graag tegemoet!
Snelle levering. Goed ingepakt gelukkig. De postbode had het pakketje in de brievenbus gedrukt, en de plantjes zijn er gelukkig heel uitgekomen. Ze hangen/ staan prachtig.
M
Yhorst
Zeer mooie tillandsia's. Heb er meerdere besteld. Bezorging en verpakking is ook goed. Ben heel tevreden.
Mar
Dordrecht
Goed netjes bezorgd. De Tillandsia zag er ook mooi uit.
1 August 2026
Ivanka
Doesburg
Heb ze net binnen, goed verpakt en zien er superleuk en mooi uit!
28 July 2026
Lianka Van gilst
Vierpolders
Goede klantenservice en leuke producten
18 July 2026
Malou
IJMUIDEN
De plantjes zijn super leuk, ik heb er 5 besteld. En ik kreeg er een gratis plantenspuitje bij. Heel blij mee. Ze zijn goed verpakt voor verzending. Het was een kadeautje om ze stuk voor stuk uit te pakken.
17 July 2026
Christa
Delfgauw
Ik heb al een paar keer luchtplantjes gekocht hier! Snelle levering, goed verpakt met de juiste informatie hoe je plantjes de behandelen.
16 July 2026
D.
Julianadorp
Ik had meegedaan met een winactie en gewonnen, heel fijn dus! wat ik ook leuk vind is dat er altijd informatie over de plantjes bij zit wat heel handig is en vind het ook leuke trendy plantjes en plantenpotjes.
16 July 2026
dominique
Antwerpen (Berendrecht)
Zag de plantjes voorbij komen op tv vond ze zo leuk! Besteld bleek dat ze een 10 jarig jubileum hadden en ik mocht aan een rad draaien. Heel leuk doosje met nog vier stuks gewonnen. Gedeeld met mijn dochter en kleindochter dochter. Die het ook erg leuk vinden.
12 July 2026
Wilma
Bodegraven
Een fijne en vriendelijke webshop. Je wordt goed geholpen en geïnformeerd over je verloop van je bestelling. Even wat anders op je tafel en je creativiteit op los te laten. Waar je ook heel lang plezier van kunt hebben. En het maakt het zo sfeervol en gezellig in huis.
12 July 2026
Christina
Ferwerd
Ontzettend leuke plantjes, snelle levering en Ontzettend goede klantenservice!
11 July 2026
Malou