Perfekt

Snelle levering, goed verpakt en zeer mooie planten.

Superleuke jellyfish airplantjes

Duidelijke omschrijvingen op de website met makkelijke verzorgingsadviezen. Nette verzending. En heel erg blij met mijn jellyfish airplantjes.

Kom toch iedere keer weer terug om mijn airplantjes hier te kopen Mooie plantjes en een goede sevice en snelle verzending

Perfekt

Die Planze ist wunderschön, genau wie auf den Bildern. Super gut verpackt und schneller Versand. Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijk in mailcontact, snelle service en zeer nette verpakking. Top!!

Duidelijke communicatie

Ik had planten besteld in een koude periode. Ze hebben meteen een mail gestuurd dat ze omwille van het weer liever een paar dagen wachten om te verzenden opdat de planten geen vriesschade zouden oplopen. Ook extra tips om te zorgen voor de plantjes. Ik ben zeer tevreden.

Excellent

Tillandsia magnifique Livraison rapide J adore et je recommanderai Merci à vous

Top webshop

Geweldige plantjes. Eerlijke informatie over het versturen hiervan i.v.m. weersomstandigheden en nachtvorst. Hier door zijn ze een paar dagen later geleverd. Prima verpakt. Top kwaliteit.

Super service

Na mijn bestelling bleek bij het inpakken dat het door mij gekozen product niet door de kwaliteitscontrole kwam. Nieuw product kunnen uitzoeken welke daarna zeer goed verpakt is geleverd. Kwaliteit is dus kennelijk belangrijk en de klantenservice heeft mij boven verwachting snel en vriendelijk geholpen.

goed verpakt produkt

Er hadden wat mij betreft verschillende luchtplantjes bij mogen zijn. Nu 8x dezelfde soort.

Goed, vlot, duidelijk, correct.

Eerder besteld. Opnieuw okay nu. DPD Pakketservice: uitmuntend!

Besteld voor het koud werd. Geïnformeerd waarom het later kwam. De plantjes kunnen daar niet tegen. Heel goede uitleg hoe ze te behandelen. Alles oke.

Blij met de plantjes

Mooie plantjes goed verpakt. En volgens afspraak. TOP.

Leider ist die letzte Bestellung erfroren.

Keine Ahnung wieso Pflanzen bei Minusgraden versendet werden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mijn airplantjes heel snel verzonden en ontvangen. Keurig verpakt en precies zoals ik bestelde

Uitmuntende service en prachtige planten !

Snelle levering, houden rekening met opmerkingen, prima kwaliteit

Erg tevreden

Goede levering ....en met een duidelijke beschrijving hoe de de plantjes te behandelen

Super Pflanzen, Super Preise, Super Kundenservice

Immer wieder zufrieden, kann ich nur weiterempfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima op Tillandsia na.

Mijn pakketje 1x koud lijm en 3x Tillandsia werd snel geleverd, daarmee was ik erg blij. Alleen was er van de Tillandsia's 1 wel heel erg uitgedroogd en vraag ik mijas of dit nog goed gaat komen.

Slechte plant in kerstden.

Leuk om een kerst present te adverteren. Helaas was de plant in het hart afgestorven, dus meteen in de groenbak gegooid.

Snelle levering en mooie plantjes.

Heb een verrassings box genomen. Echt een aanrader.

Perfect.

Snelle levering, en goede tips om de stekken te laten spruiten.

Prima aankoop

Precies zoals beschreven met extraatje. 1 minpuntje is geen beschrijving over wanneer rode tilandsia rood wordt.

Redelijk okay

Plantjes leuk, goed verpakt bij verzending. Maar het attribuutje wat ik erbij had gekocht was op het plaatje leuker en praktischer in gebruik dan in werkelijkheid. Dd plantjes pasten er niet in. En het was een rommelig attribuut met veel scherfjes en scherpe kanten

Behulpzaam uitstekende service mooie planten

Hele mooie planten in goede staat levering in zuid frankrijk zonder problemen. Goede raadgeving voor de bestelling. Top

Ampereweg 25

2627 BG Delft