Gewoon super!!!

Ik had wat problemen om mijn bestelling af te ronden en ze stonden direct klaar om te helpen, zelfs op een zondag!!!

Snelle levering. Product ziet er goed uit

Mooie plantjes. Super blij mee!

Goede service en levert wat ze beloven

Enige minpunt vind ik de lijm. Plantjes blijven niet zitten en le kunt ze moeilijk 2 uur op de plaats drukken.

Na een kapot item direct een nieuwe gehad. Top service

Items zoals afgebeeld en snel geleverd

Niks op aan te merken. De bestelde artikelen voldoen aan de verwachting en de levering was snel (volgende dag in huis).

Het was in orde

Alles goed ontvangen

zeer goed

Goede ervaring, levering perfect, verpakking zeer goed!, ziet er heel mooi uit, ik ben er blij mee

Ik heb precies ontvangen wat ik besteld had en vind de kwalletjes ontzettend leuk! De levering was super snel en ze zaten heel goed ingepakt, zodat ze piek fijn uit hun doosje kwamen. Duidelijk veel aandacht aan besteed. Ik ga de website zeker nog een keer bezoeken, voor een ccadeautje voor anderen op gewoon voor mezelf :) Hele goede ervaring!

Weer perfecte airplantjes

Zoals altijd perfecte air plantjes ontvangen en snelle bezorging en netjes verpakt zodat de plantjes geen schade op lopen met het verzenden echt een topbedrijf

Snelle service en geweldige plant ( mét rat)

Helemaal blij met mijn rat met plant!

Overzichtelijk website. Planten doen het goed. Omschrijving komt overeen. Leuke ideeën. Goede uitleg. Ik zou er weer bestellen!

Binnen enkele dagen bezorgd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Leuke plantjes, veel keus qua plantjes, snelle levering en leuk verpakt en goede instructies erbij. Tevreden!

Keurig verpakt. Nette beschrijving erbij Echt top Misschien wel meer bestellen later Bedankt.!!

Snel ontvangen wat ik besteld had.

Prima afwikkeling van mijn bestelling.

Goede service, goede kwaliteit!

Zeer tevreden met de aankoop!

Super netjes en snel verzonden.

Tevreden!

Snelle levering ! Top!

Vlot, keurig verpakt en duidelijke uitleg over verzorging van de planten.

Heel mooie planten, goede prijs/kwaliteit, goed verpakt en correct op tijd geleverd

Leuk

Leuke webshop met mooie airplantjes en accessoires. Snel geleverd en vriendelijk contact. Mocht ik ooit meer plantjes willen kom ik zeker terug. Groetjes Bob

Heel goed!

Erg leuke airplantjes die nog leuker zijn dan ik had verwacht. Duidelijke website, keuze uit vele soorten. De tips op de website over verzorging maar ook het creatief gebruiken van de plantjes heb ik erg gewaardeerd. Snelle bezorging. Wij gaan veel plezier beleven aan onze luchtplantjes.

Zag er er mooi uit!

was iets kleiner dan ik in gedachtenhad, maar dat is ook moeilijk te zienop een foto met een hand

de plantjes zijn fris en mooi, jammer één zeeegeltje gebroken

de plantjes zien er fris uit, bij het openen van de verpakking met de zee-egeltjes was er één gebroken. kan u hier iets aan doen ?

Ampereweg 25

2627 BG Delft