Snelle levering en planten zien er gezond uit.

Levering was binnen enkele dagen en de plantjes waren zorgvuldig verpakt. Ze waren ook precies de grootte zoals op de site was aangegeven. Ze zagen er ook heel gezond uit. Geen dode of verdorde blaadjes/sprietjes

slecht verpakt

Jammer dat er 2 plantjes helemaal plat gedrukt zijn en nu kapot zijn beter verpakken

Top kwaliteit

Planten kwamen perfect verpakt en snel aan. Ik ben super tevreden

Heb er super veel plezier van.

overzichtelijk en makkelijk en snel.

Ben zeer tevreden over airplantshop.nl snel geleverd en voldeed aan de verwachting. Duidelijke gebruiksaanwijzingen er bij voor de verzorging heel blij mee.

Grandioos

top zaak met mooie plantjes

Mooie plantjes en snel geleverd

Hele leuke decoraties met de plantjes gemaakt

Prima en snelle service

leuke verrassingdoos blij mee

mooie plantjes en snelle verzending

Kreeg snelle reacties op mijn vragen, werd dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag afgeleverd.

Mooie plantjes, heel goed verpakt.

Zeven zeeegels met ‘staart’ gekocht. Zijn stuk voor stuk heelhuids per post aangekomen. Allemaal erg mooi. Paar hou ik zelf, de rest worden cadeautjes.

Snel, en mooie plantjes

De plantjes waren precies zoals beschreven, en lagen de volgende dag in mooie verpakking (doos en geschenkenveloppe) op de mat!

Fast delivery, great packaging, beautiful plants.

Thank you for the beautiful little gift!

goede service . Gewoon in een woord super.

Leuke plantjes.

Mijn eerste ervaring met airplants. Zijn wel wat klein. Hopen maar dat een goede verzorging ze gaan groeien.

Heel goed, snelle levering en planten in goede conditie.

Goede asortiment en planten in goede conditie.

Snelle en top service!

Jullie zijn echt de beste! Ik heb dit als cadeautje naar een vriendin gestuurd. Iets leuks voor in haar nieuwe huisje. Er was een cadeau (inpak)optie toe te voegen alleen zag ik nergens waar ik een kaartje met boodschap en afzender kon toevoegen. Ik heb dit dus als opmerking opgenomen in de hoop dat jullie er een note bij zouden doen. Vandaag is het pakketje al afgeleverd mét note! Bedankt, echt fantastisch!!

Prima service en prettig persoonlijk contact!

Betrouwbaar en persoonlijk en klantvriendelijke dienstverlening. Goed product ontvangen. Kom zeker nog een keer terug.

Snelle levering mooie plantjes!

Tevreden over snelle levering van hele mooie airplants.

Goed contact gehad via de chat, vlugge levering en een leuk presentje erbij. Top service en zeker aan te raden!

Snelle levering en goede service!

Ik kende de airplant (nog) niet en las een artikel van Marleen. Ik bekeek haar website en was enthousiast. Ik bestelde enkele airplants en binnen enkele dagen was de bestelling er al! De plantjes zaten in een cadeauverpakking. Marleen had ook een persoonlijk bericht op de factuur geschreven, hoe leuk!

Goede service en directe reactie

Producten goed en ook direct een reactie op mijn mail, top!

Mooie plantjes

Ik heb onlangs twee kubussen en een flamingo gekocht en hier zaten de tilansiaplantjes in. Heel erg mooi. Het zijn mooie grote plantjes en alles was perfect verpakt.

Fijn, buiten opvolging

Bestelling goed ontvangen, waarvoor mijn waardering Had echter een opmerking betreffende de levering Retro verstuiver Bestelling 9708 Nog geen reactie na 2 mails Fijn WE

Keurig netjes geleverd

Goede service mooie plantjes