Snelle levering en mooie planten. Top

Snelle levering en mooie planten. Top

Mooi weer gegeven, alles ook het terrarium alleen een vogelspin vind ik een eng idee. Maar zo moooooi Barbara

Zoals gewoonlijk weer "Top!"

Al meerdere keren wat besteld en zoals gewoonlijk een snelle en goede service! Uitstekend verpakt en snelle levering! Zal in de toekomst zeker bij Airplantshop blijven bestellen.

Topservice

voordat de bestelling werd verstuurd, ben ik eerst opgebeld om te vragen welke plantjes ik precies wilde hebben in de huisjes. Dat heb ik als heel prettig ervaren. Het enige minpuntje is dat 1 van de huisjes scheef aan elkaar is gemaakt. Nu zit mijn plantje in een scheef huisje.

Perfect geleverd

Super tevreden en snel geleverd!

Hele ruime keuze, keurige prijzen, snelle en goed verpakte levering en super leuke plantjes!

altijd spannend een surprise box, maar zaten mooie planten in.. Duidelijke beschrijving! Ben aan het sparen voor de volgende bestelling...

Vlotte en accurate afhandeling van de bestelling

voor herhaling vatbaar

Goede snelle service

Prima afgehandeld

Mooie planten en snelle levering

Ben er blij mee

Tevreden overbezorging was verrassend ingepakt kortom helemaal top

Leuke plantjes

Hele leuke schattige plantjes

Leuke plantjes

Ook erg leuk om kado te doen! Veel mensen kennen het nog niet, dus ook origineel :) Het stickertje (hartje) zat er niet netjes op geplakt, waardoor het er een beetje slordig uit zag. Heb het zelf daarom nog ingepakt, daarmee was het wel beter.

Geweldig, snelle levering

Top plantjes, goede prijs, snelle levering en super leuk verpakt

Ik koop al jaren luchtplantjes en ben erg tevreden.

Snelle verzending en mooi plantje in de lamp

Top kwaliteir

goede levering, goede kwaliteit

Het zou prima zijn als alle plantjes het gehaald hadden maar helaas 1 plantje is niks geworden. Maar dat is het risico wel heel erg jammer. Verder ben ik heel blij met mijn plantjes.

Mooie planten, correcte beschrijving en keurige verzending

Fijne site

Snelle levering en planten zien er goed uit en voldoen aan de verwachtingen

Zeer tevreden prettig contact gehad diet

Geweldig goed verzorgd op tijd ontvangen ben heel blij en tevreden dank. Diet riphagen

Nette levering

Goede levering

Prima shop

Leuk en divers aanbod, 4 verschillende plantjes besteld, goeie kwaliteit.

Goede en fijne service

De plantjes waren zeer zorgvuldig verpakt. Als kadootje zelfs 1 extra geheugen vanwege dat ze uit het assortiment gingen. Bedankt daarvoor

niets te klagen

mooie plantjes, goed verpakt tijdens versturen

Ampereweg 25

2627 BG Delft