Snelle levering en milieuvriendelijk verpakt

Mooie plantjes netjes in papier verpakt en snel geleverd

perfect

goede snelle service

Planten goed verpakt maar verpakking was zwaar gehavend.

Mooie en gezonde planten mogen ontvangen. En wat was ik blij dat ze het goed verpakt hadden, want aan de bezorging zelf mag wel wat gedaan worden. De doos was zwaar gehavend, wat er exact mee was gebeurd geen flauw idee. Maar ik zou er als bezorgdienst goed mn best voor moeten doen om een verpakking er zo uit te laten zien. En dit gebeurd niet bij uitzondering. Zelfs de doos in de doos dus waar de planten daadwerkelijk in zaten was beschadigd. Maar hier kan de webwinkel zelf niet heel veel aan doen verwacht ik. Behalve een klacht indienen. Daarom zou ik de webwinkel wel aanbevelen.

Een goede service en super blij met de plantjes

Super goed goede service en blij met de plantjes

Leuke kadootjes om op te sturen en goede service!

Tevreden klant!

Zeer positief!

Erg netjes verpakt, snel verzonden en direct reactie op een mail waarin ik tips vroeg voor de verzorging van de plantjes!

Super netjes

Nette levering goed verpakt. Ik verkeerde artikel geleverd maar na de melding kreeg je snel reactie terug en hebben ze de juiste opgestuurd en da andere mocht ik houden. Top service noem ik dat. Ga zo door

Heel erg goed

Ben heel vriendelijk te woord gestaan en het pakketje met planten kwam heel snel aan. Plantjes waren in goede gezondheid met wat uitleg over hoe met ze om te gaan. Dat was ook super.

Snelle levering en keurig verpakt.

Eine TOP Qualität der Pflanzen

Ich bin sehr zufrieden und werde weiterhin bei Ihnen bestellen.

Snel geleverd, plantjes volgens verwachting ontvangen ..keurig verpakt met duidelijke uitleg van verzorging .

Leuk verpakt, snelle service, mooie plantjes

Leuk verpakt, snelle service, mooie plantjes

Mooie plantjes vlug geleverd en goed verpakt

Supersnelle leverinh

PERFECT

Vriendelijke eigenaresse, snelle levering. Perfecte producten.

Mooie plantjes, snel geleverd

Alle 5 plantjes die ik besteld heb zien er goed uit en voldoen aan mijn verwachting. Keurig verpakt geleverd

Super Ware, schnelle Lieferung! Top!

Sehr schöne Tillandsie zum guten Preis. Wurde schnell geliefert. Sehr zufrieden,immer wieder gerne.

Leuke plantjes

Ben erg blij met m’n airplantjes ze hangen in m’n veranda aan de bijbestelde haakjes en er ligt er 1 op tafel in een schaal staat leuk en is erg makkelijk in onderhoud. Werd netjes verpakt geleverd en zeer snel. Ga zeker nog een x bestellen als kadootje of voor mezelf.

Happy costumer here

Top! Good service and beautiful airplants

Super cute

Super leuk product! Wel kleiner plantje dan ik dacht, maar cute. Alles verliep soepel. Wel moest ik even zoeken welk plantje wat was bij de opties, erzit geen voorbeeld plaatje bij. Gokje welk plantje je koopt voor een leek als ik..

De geleverde plantjes zien er goed uit.

Zeer originele producten en goede service

Even wat anders! Erg leuke producten en de levering super! Zeker aan te raden!

Perfect!

Ik heb mooie plantjes gekregen en er zatn duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Alles netjes

Erg goede service

De bestelling is gelijk opgestuurd en te volgen via DPD. Toen is het pakketje zoek geraakt bij DPD. Toen heeft Airplantshop.nl me gewoon weer gratis en voor niets de bestelling opnieuw verstuurd en deze keer wel goed gegaan. Dus dikke complimenten voor deze winkel

zeer interessant

Snel en degelijk verstuurd en verpakt. Goede waar tegen een redelijke prijs. Jammer dat niet alles op voorraad was

Ampereweg 25

2627 BG Delft