Keurig verzorgd en snelle afhandeling

Een goede service. Keurig verpakt en goed advies. Ik zeg de volgende keer bestel ik hier weer.

Super toll…

Wir sind begeistert. Die Pflanzen sind wunderschön. Qualität super. Preisleistung super. Schnelle Lieferung. Haben direkt danach noch mal bestellt.

Leuke plantjes zoals afgebeeld op de foto en snelle levering

Zeer goede service.

Bestelling en service naar klant uitstekend.

Ersatzlieferung wegen Beschädigung

Habe eine Sendung bemängelt, welche prompt ersetzt wurde. Neue Lieferung erfolgt. Nur das Foto senden wegen der Reklamation ist ein Problem. Wer sendet Fotos nicht größer als 1 MB. Das sieht man ja nichts. Hier sollte unbedingt nachgebessert werden, damit Reklamationen besser und einfacher bearbeitet werden können. Ansonsten ist der Shop empfehlenswert. Sehr schöne Artikel!

Snel en goed verpakt geleverd.

Via de site besteld en binnen enkele dagen bezorgd.

Mooie plantjes

De plantje waren goed ingepakt en zagen er prima uit

Mooie plantjes snelle levering

In het echt zien de Jellyfish plantjes net zo mooi eruit als op de foto, en super snel geleverd....Top

Erg goed

Netjes en snel verzonden, leuke box gekocht

Volledig conform afspraak

Volledig (product en bezorging) zoals door verkoper omschreven.

De plantjes mooi verpakt. Het spaanse mos was wel een beetje zoeken naar onder/bovenkant om het als streng op te hangen maar is zeer decoratief.

Viel helaas tegen

Helaas geen goede ervaring. Bij ontvangst was het plantje half uitgedroogd en deel helaas overleden. Gelukkig niet helemaal! Maar er ging van alles mis doordat het bezorgbedrijf niet juist heeft gehandeld. Hierdoor kon ik het plant niet op tijd besproeien met regenwater. Ikweet dat jullie daar misschien niet verantwoordelijk voor zijn, maar de volgende keer koop ik het liever bij een tuincentrum. Mvg, Nirosha Mion

Mooie producten

Mooie producten voor een goede prijs. Snelle levering. Top!

Alles gut

Ich habe Gute Erfahrungen gemacht

Super goed verpakt en mooi!

Blij met mijn bestelling...erg goed en leuk verpakt. En ook nog een verzorg briefje erbij! Ik ga zeker vaker bestellen,en ook erg leuke kadootjes.

Goed op voorraad, leuke kadootjes en snelle levering

Redelijk last-minute deze Kerstkado met airplant gevonden en deze was nog op voorraad. Werd snel geleverd en zag er leuk uit. Onze docenten die dit o.a. als Kerstkado krijgen waren blij verrast.

Super Auswahl

Es gibt eine sehr schöne Auswahl. Unsere bestellte Figur sieht toll aus und wirkt als Geschenk echt Klessa.

Zeer goede service

Verkeerde bestelling ontvangen en dit per mail gemeld. Binnen 2 dagen alsnog juiste bestelling ontvangen met excuusbrief. Ook de verkeerde levering mocht ik houden.

Ontvangen plantjes zien er heel goed uit, groter dan verwacht en mooi van kleur. Heel goed verpakt. Op tijd bezorgd.

Liebevoll und gut verpackt, wunderschöne und gesunde Pflanzen. Ich bestelle gerne wieder. Vielen Da

Zauberhaft

Langsame Lieferung u. Schlechte Ware

Preise sind ok. Jedoch ist die gelieferte Ware verwelkt. Lieferzeiten extrem lang.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

goede , en snelle levering

mijn eerste bestelling en dat ging erg goed, en een snelle levering. de planten zien er goed uit en waren goed en veilig in gepakt.super.

weinig service achteraf

de plantjes zijn mooi en toch wel vrij prijzig. had ook een plantenspuitje besteld. was na één maand al kapot heb dat gemeld bij hun, maar daarop geen enkele reactie gehad plantjes ok, service puin

Beste medewerkers van Airplantshop, Hartelijk dank voor jullie zorgvuldige afhandeling van mijn bestelling. De plantjes werden snel geleverd. Het uitpakken was een ware verrassing. Vooral toen ik ontdekte met hoeveel zorg de plantjes verpakt waren. Echt geweldig! Met hartelijke groeten, Annemieke

mooie plantjes, vlot geleverd

ik heb twee plantjes gekocht een Tillandsia Cotton Candy en Tillandsia ionantha rood. Van de laatste zijn wel wat blaadjes beschadigd, afgebroken zo te zien. Dat is jammer en onnodig lijkt me. Desalniettemin ben ik tevreden met de plantjes die nu een mooi plekje hebben gekregen.

Ampereweg 25

2627 BG Delft