alles is netjes en snel geleverd

alle plantjes zaten netjes verpakt

prima!

Mooie plantjes, goed verzorg verstuurd

Zeer positief verrast

Mooie plantjes en snel geleverd!

Vlotte levering

Zeer vlot geleverd en heldere antwoorden op mijn vragen! Gewoon goed en plantjes erg leuk!

Snel ontvangen, mooi ingepakt, in prima staat

Mooie luchtplantjes, precies als omschreven. Mooi en netjes verpakt, snel ontvangen. Leuk cadeauidee ook!

Vlotte afhandeling. Inclusief goede, duidelijke gebruiksaanwijzing. Alles was goed en stevig verpakt.

Goed verpakt en compleet met beschrijving

Leuk cadeau en maakte de tiener kamer compleet.

Goed verpakt, duidelijke instructies erbij. Helemaal top

Geweldige producten, snel geleverd!

De airplants zien er erg gaaf uit en ze werden snel geleverd.

Prachtige luchtplantjes

Heb weer prachtige luchtplantjes mogen ontvangen, zeer zorgzaam ingepakt en snel verzonden.

fijn contact

Ze denken met je mee en staan je altijd te woord

Mooie plantjes. Dat was ook de mening van mijn pup. Dus de helft is op.

Echt hele mooie plantjes

Marleen heeft me goed geholpen, en staat graag voor je klaar :D Daarbij heeft ze echt mooie plantjes toegezonden :)

Mooie plantjes en betrouwbare webwinkel

Prachtige plantjes, mooi verpakt, afspraken worden nagekomen. Werkelijk goed verzorgd, chapeau!!! Een absolute 10 waard. Een punt van aandacht is de 🚚 is een groot punt van aandacht, deze is niet betrouwbaar. Advies: klant laten kiezen hoe en met welke bezorgdienst het product bezorgd wordt.

Top service en top producten!

Een aantal plantjes waren niet op voorraad op de website. Hier werd onmiddellijk naar gekeken en alles werd geupdate! Alle plantjes kwamen netjes aan zonder problemen.

Snelle service, goede kwaliteit

Tip top

Ben heel tevreden

Snelle levering, plantjes zien er prima uit

Planten zien er goed en gezond uit dus ik hoop er lang plezier van te hebben!

Topservice!

Snelle levering en mooie plantjes, heel verzorgd verpakt!

Super service

Ik was een product vergeten te bestellen. Naar 1 mailtje was alles geregeld! Echt fantastisch!

Besteld en keurig verpakt bezorgd

Als ik er nog meer wil ga ik zeker nogmaals bestellen

De levering was ok, maar jammer genoeg was er van de 8 airplantjes 1tje volledig uitgedroogd. Aangezien de andere goed waren, vermoed ik dat dit niet door het transport komt. Echt jammer omdat we echt 8 dezelfde plantjes wensten.. Ik heb dit wel niet gemeld.

Snelle levering met mooie planten

Bestelling 2 dagen later al weer in huis. Planten waren goed verpakt. Eentje zag er wat minder goed uit en leek wel kapot te zijn gegaan in de doos. Hiervan foto's gemaakt en opgestuurd. Hierop nog geen reactie ontvangen! Daarvoor wel goede communicatie gehad via de mail.

Mooie planten en snelle levering

Naast veel keuze worden de planten ook nog eens snel geleverd en krijg je een mooie kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle levering

De bestelde Tillandsias waren goed verpakt en zijn van goede kwaliteit

Ampereweg 25

2627 BG Delft