Alles is uitstekend geregeld.

Mijn ervaring is niets anders dan uitstekend. Vanaf de bestelling tot aan de bezorging is goed verlopen. Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf. Ga zo door.

Uitstekende kwaliteit en top service!

Marleen levert zeer goede kwaliteit plantjes en zij verpakt het uitstekend voor het transport. Als je voeding en plantjes bestelt, wordt het dusdanig ingepakt in de doos dat echt niets beschadigd. Je kan haar altijd vragen stellen en je krijgt ook vlot een goed antwoord en advies.

Uitstekend weer !

Zelfs in deze rare tijd snel geleverd. Ik had deze keer iets besteld voor een ander en het zou fijn zijn als er de mogelijkheid zou zijn voor een kaartje.

Snelle levering en helemaal naar verwachting.

Prachtige plantjes, snelle bezorging

Wat een fijne ontdekking, deze winkel. Prachtige plantjes en snelle bezorging. Alles keurig verpakt. Fijn!

Snelle levering. Mooie plantjes ontvangen.

Mooi plantjes

Altijd mooie kwaliteit van de plantjes en snelle levering

Snelle levering van mooie plantjes

Mooie, sommige zelfs in bloei staande plantjes toegekregen in goede staat. Snelle levering naar België

Goed verpakt, snel geleverd

Snel en vriendelijk

Alles mooi ingepakt met een klein persoonlijk berichtje. Mooie plantjes en goede uitleg over de verzorging. Het pakket wad de dag nadat ik het besteld had al in huis!

Super service, super plantjes

Geen bemerkingen

Eenvoudig en makkelijk bestellen

Heel snelle levering en goede veilige verpakking. Planten zijn elke keer goed en onbeschadigt op de volgende dag bij mij aan gekomen. Top

Leuke webshop

Top shop!

Al meerdere keren iets besteld, altijd geleverd binnen de afgesproken tijd, artikelen goed verpakt, goede kwaliteit, bij vragen snel reactie.

Snelle levering en de plantjes zijn prachtig. Ik had voor de dames ook nog een aantal vragen en die werden snel beantwoord. Dikke aanrader.

excellent

hele snelle levering. plantjes en toebehoren keurig verpakt in bubbeltjes. miste alleen een blaadje met de verzorgingstips voor de plantjes.. dat zou wel handig zijn om bij te voegen..

snel en mooie plantjes

mooie plantjes en heel snel geleverd. netjes en zorgvol ingepakt. ook heel vriendelijk aan de telefoon.

Super snel.

Snel, mooie plantjes en goede uitleg

Positief

echt top

Zo gek op de gekke luchtplantjes, prachtig vind ik ze online zo graag zo mooi, ben er erg blij mee

Helemaal top

Snelle reactie bij vragen en na bestelling snelle levering.

Prima en snelle , goed verpakte levering

Leuke plantjes en keurig verpakt.

Goede snelle levering

Duidelijke website, mooie plantjes en een goede snelle levering

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit. Snel geleverd en goed verpakt. Helaas geen track and trace code gekregen waardoor ik niet wist wanneer de levering kwam. Toevallig was er iemand thuis om de zending aan te pakken.

Ampereweg 25

2627 BG Delft