Goed verpakt, duidelijke info erbij

Kleine niet, bij Spaans mos is t zeg maarmet een soort ijzertje samengebundeld..moet dat eraf? Of niet? Ikheb t maar gelaten, maar eerlijk gezegd weet ik t niet omdat info daarover ontbrak, gr

zeer goeden zaken

goed en snel

Prachtige plantjes

Heel blij met mijn airplantjes. Toen ze binnenkwamen schrok ik even van de kleine omvang van het doosje: moesten ze hier allebei in zitten? Bij het openmaken waren de plantjes opgevouwen, maar begonnen na het uitpakken al direct met het spreiden van hun blaadjes. Na een half uurtje in lauw water en goed op de kop uitlekken staan ze nu prachtig in twee glazen bollen aan het plafond!

Opslag verliefd

Zojuist mijn bestelling keurig op de afgesproken dag én tijd ontvangen. Sjapoo ! Práchtige Tilandsia in schitterende zee-egels. Ik heb 1 minpuntje , ondanks dat ik betaald heb voor kadoverpakking, zaten de plantjes weliswaar in solide doosjes maar waren ze niet mooi ingepakt, de kadoverpakking zat los bijgeleverd opgefrommeld in de grotere doos die om de kleine doosjes zat , dat vond ik raar. Desalniettemin een mooie bestelling, het gaat uiteindelijk om de plantjes en de zee-egels en die zijn fantastisch in 1 woord.

Tja...

DPD had het pakket bij buren afgeleverd, ook al waren mijn ouders de hele dag thuis. Ze hebben beide ******, dus dat zij zelf na een chemo sessie door de buurt moesten speuren waar hun pakket was afgeleverd vond ik heel sneu voor ze. Airplantshop zelf was fantastisch, aanrader! Ouders desondanks heel blij met het kado.

Mooie gezonde plantjes.

Vlotte communicatie!

Snelle levering, goed verzorgd.

Verzending en verpakking is ok

Prima product

Prima product alleen jammer van de bezorger die zelfs na melding mij telefonisch niet concreet hielp. Helaas is dit nog erger via post.nl waardoor je niet kan kiezen meer wanneer je het product wil ontvangen. Dat is niet handig voor iemand die 4 dagen werkt. Zou graag de mogelijkheid krijgen zodat ik uw pakketjes op mijn vrije dag kan ontvangen. Voor de rest een schitterde toevoeging in mijn huis.

Beautiful plants!

The plants are lovely, and really fast service. Thanks!

Mooie en gezonde planten

Netjes verpakt en verstuurd. Rap ontvangen.

Snel en goed

Bestelling snel in huis en volledig naar wens.

Prachtig

Heel leuk!

uitstekend

Plantjes zijn goed aangekomen. Wel jammer dat het grootste plantje een gebroken takje had, maar dat is pech voor ons.

Leuk stel plantjes besteld om cadeau te doen. Snel in huis. Prima verpakt en prima plantjes.

goede kwaliteit en snelle levering

Eigenlijk vind ik planten online kopen een beetje risicovol, maar omdat tillandsia niet meer zo algemeen te koop zijn bij bloemisten en tuincentra heb ik het toch maar geprobeerd en ik heb er geen spijt van! De plantjes zien er mooi uit en werden snel geleverd.

helemaal tevreden

Mooie gezonde plantjes, niet te duur en snel geleverd, ik ben helemaal tevreden en ga zeker nog eens bestellen

Goede services en netjes verpakt

Fijne website, goede services en je bestelling is netjes verpakt.

Zag er heel goed uit!

Zag er goed uit, mooi bezorgd op de dag die ik door had gegeven 👌. Jammer dat op de pakbon bij extra bericht niet alleen stond wanneer het afgeleverd moest worden maar ook de boodschap “van harte gefeliciteerd”. Zou leuk zijn geweest als deze boodschap apart op een kaartje zou staan en bevestigd aan het plantje!

Goede service en mooie planten

Prima bestelproces, snelle levering en mooie plantjes.

Tevreden

Tevreden met de luchtplant

Fantastische levering

Helemaal goed

Quick delivery and product as advertised :)

Krijg al een vraag om beoordeling nog voordat de goederen geleverd zijn

Ik zit nog steeds te wachten op de reeds betaalde goederen, en nu word ik al om een beoordeling gevraagd. Buiten dat ik al een enorme hekel heb aan dat gebedel om beoordelingen, heb ik sinds de bestelling en betaling van de goederen niks meer van airplantshop gehoord, ik zit nog steeds te wachten op het mailtje met een track & trace.

Ampereweg 25

2627 BG Delft