Prima levering

Houdbaarheid van plantjes moet ik nog afwachten.

Perfect afgeleverd

Betrokken

Dit is duidelijk een bedrijf dat betrokken is bij hun product. Duidelijke beschrijving van de luchtplantjes en goede tips voor de verzorging. Ze zagen er goed uit, precies zoals beschreven. Jammer dat niet alle plantjes op voorraad waren, maar ook begrijpelijk. Top ervaring dus!

Kwaliteit plantjes top!

Mooi plantje. Volgende x niet laten inpakken.

Snelle service, mooi plantje. Alleen viel t inpakservice tegen.

Snelle levering plus product was goed en heel aangekomen

Mooie plantjes, vriendelijke service

Mooie plantjes in goede conditie met persoonlijk briefje ontvangen, keurig en vriendelijk!

Geen op of aanmerkingen

Goede en snelle levering.

supermooi

De airplants die ik bestelde waren allemaal zorgvuldig verpakt. Ik kreeg zelfs een extraatje cadeau, heel lief! Ze pronken in onze slaapkamer <3

Goede kwaliteit en goede service

Ze houden je goed op de hoogte van de bestelling en geven goede tips

Prima levering en service

Precies gekregen wat beschreven wordt!

Snelle levering goed verzorgd verpakt

Mooie planten

Zeer zorgvuldig verpakt. Tevreden over mijn bestelling. Raad de verkoper aan.

Heel erg tevreden

als zeer goed

Verpakking kan beter

Jammer dat meerdere dagen tot 2 januari gewacht moest worden ivm met vakantie maar dat zal wel met de (nog) kleinschaligheid van het opgezette bedrijfje te maken hebben. Ondanks dat de planten goed zijn aangekomen vond ik de verzendwijze niet top, Ze zaten platgedrukt in een envelop die weer in een verzenddoos zat, De grotere plant in de bestelling kwam zo helemaal plat en *uit model" aan. Beetje jammer. Dit had niet gehoeven.

Mooi en tevreden

Staan en hangen perfect, zeer tevreden.

Top !

Mooie duidelijke website. Komt professioneel over. Snelle levering van de bestelde producten en zeer goed en vakkundig verpakt.

Leuke plantjes snel geleverd beetje jammer dat er helemaal geen rood in een van de plantjes zat maar staan leuk

geweldige service

Geweldig hoe de plantjes zijn verpakt je kan zien dat het met liefde is gedaan. snelle levering en plantjes zien er goed uit. Een aanrader.

Een echte aanrader !

Een snelle en correcte service ! Er was een kleine fout in onze bestelling geslopen. Deze werd onmiddellijk rechtgezet en in een mum van tijd konden wij onze plantjes in ontvangst nemen. Plantjes in prima conditie, heel netjes verpakt.

Geweldig goed.

Optijd geleverd, goed verpakt en ze zien er goed uit.

Prima, snelle service en mooie plantjes.

Een aantal plantjes besteld en deze werden snel geleverd in een passende verpakking. Heel tevreden over alles!

Leuk cadeau en op tijd bezorgd

Geen minpunten

Leuk verpakt, mooi produkt, mijn zusje superblij met dit kado.

Op tijd geleverd, mooie jellyfisch.

Ampereweg 25

2627 BG Delft