Top !

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling . Het zijn mooie gezonde plantjes , en de verpakking was ook verzorgd !! Bedankt

Prachtig

De airplantjes zijn super mooi. Ik ben er helemaal verliefd op. Ze komen ook heel goed en netjes verpakt binnen. Met een goede beschrijving. Snelle levering. Ben er heel blij mee, heel erg bedankt.

Plantastic!

Mooie airplanten die goed verpakt zijn voor transport. Planten zien er gezond uit, mooier en beter dan degene in een tuincentrum! Lastig om niet te hebberig te worden.

Prachtige plantjes!

Met de levering ging helaas wat mis maar dat was overmacht en is bijzonder goed opgevangen: hele goede service! De plantjes zelf zijn echt prachtig! Eerste bestelling gedaan maar gelijk een tweede geplaatst want ik wil er nog veel meer ;) Je wordt er idd erg blij van :)

Wowie!!

Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Voldoet precies aan de verwachting. Ik heb het cadeau gedaan en degene was er erg blij mee. Inmiddels nog leuker plantes hebben twee stekjes en een krijgt een bloem.

Mooie Airplantjes

Super snelle levering en plantjes in goede staat en met goed advies ontvangen.

Snel bezorgt en plantjes zijn precies zo als ik het had voorgesteld

Plantjes zij goed verpakt en precies wat ik mee er vsn had voor gesteld. Ben super blij.

Snelle levering, jammer dat er een paar plantjes al meer bruine zijn dan groen.

super

De levering was supersnel. Platjes zijn goed verpakt. De levering ging ook prima, met vooraf duidelijk wanneer en op welke tijd ze bezorgd zouden worden.

Hele mooie plantjes met goede verzorgings informatie

Goede duidelijke website met goede tips om je plantjes te verzorgen. Leuke cadeautjes. En inspiratie. Snelle en goede levering.

Super service!

Het persoonlijke contact en de oplettendheid van airplantshop bij de bezorging heb ik als zeer prettig ervaren.

Zó leuk

Hartstikke leuk

heel tevreden

Super snel geleverd, goed verpakt,door eerste bestelling foutje krijg ik een kleine cadeau plantjes,heel vriendelijke eigenaresse..top.Heel goed gedaan!! Ik ben blij!!

superdeluxe

na een eerste super ervaring moesten we nieuwe plantjes hebben en gewoon weer hierheen gegaan en niet ten onrechte. die 1e keer was dus gewoon de standaard. even over die 1e bestelling.......tis en blijft mensen werk dus kan er iets mis gaan, 1 plantje te weinig. zonder morren werd dat na geleverd. geen gedoe met service afdelingen en collega's die keer op keer moet uitleggen wat er is. de 2e bestelling ook weer super snel en goed bezorgt..........proficiat voor zo'n organisatie. hoewel ik denk dat er niet veel mensen nodig zijn om dit voor elkaar te krijgen............ Rob

Echt super kwaliteit en levering perfect.

Het zijn hele mooie plantjes en met zorg ingepakt. De service is perfect, na problemen met de bezorging, direct mijn mooie nieuwe plantjes ontvangen. Zeer tevreden over de plantjes en zeker over de mensen achter airplant.

Prima👍

Superleuke plantjes! Iets kleiner dan ik had verwacht maar ze zagen er heel goed uit! Degelijk verpakt in twee doosjes waardoor ze niet konden beschadigen! Heel goed gedaan!! Ik ben blij!!

Zag er goed uit hangen nu in de woonkamer ziet er erg leuk uit

Mooie planten, snelle levering

Mooie planten, goed verpakt.snelle levering

Leuke shop en snelle levering.

Leuke shop, en wat een super leuke plantjes! Snelle levering en goed ingepakt, alles is goed aangekomen.

Supersnelle levering

De plantjes zijn echt supersnel geleverd; de volgende ochtend stond de bezorger voor de deur. Ze waren goed en netjes verpakt en ongeschonden aangekomen. Ik denk dat ik er een nieuwe hobby bij heb :)

super

Snel, makkelijk en een heel mooi plantje!

Geen enkel puntje van kritiek

Alles wat er beloofd wordt, klopt!!

Prettig & snel

Helaas was het potje bij openmaken kapot. Maar er is snel en adequaat gehandeld en de volgende dag hadden we al een nieuwe pot binnen.

Snel en kwalitatief

Snelle levering, zelf naar België: na 2 dagen mocht ik de bestelling ontvangen. Er zaten zelfs iets meer plantjes in de verpakking dan ik had besteld. Planten zagen er allemaal in prima conditie uit. Ondertussen een mooie collage gemaakt met de plantjes, ziet er prachtig uit. Bedankt!

Ben hellemaal verkocht voor airplantshop.nl

Super snel geleverd, mooie plantjes, goed verpakt.

Ampereweg 25

2627 BG Delft