Mooie plantjes

Hele mooie plantjes, snelle service en verzending. Aanrader! Enige verbeterpunten zou de manier van verzenden zijn. Dat zag er iets minder stevig uit dan ik van andere webwinkels gewend ben, gelukkig een super bezorger die netjes met het doosje is omgegaan.

Snelle, leuke en gemakkelijke aankoop

Leuke shop, overzichtelijk en aantrekkelijk :) Supersnelle verzending! Compleet met een overzichtje voor de verzorging van deze leuke plantjes! Dat is meedenken en daar houd ik van ๐Ÿ‘๐Ÿป

Goede snelle levering. Plantjes zijn klein maar grappig.

Ik was blij verrast dat de plantjes de volgende dag al geleverd werden. Ze zagen er goed uit. Ik heb ze meteen verwent met regenwater zoals in de beschrijving werd geadviseerd. Ik heb ze in een grote glazen pot geschikt op wat mos en gekleurd zand en ze zijn zo grappig. Zeker de hangende versie is heel mooi en apart. Ik vind ze net zo leuk als jullie en ben er heel blij mee. Als deze plantjes het goed blijven doen zal ik zeker nog een keer bestellen.๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

Goede site en de plantjes worden goed afgeleverd en het zijn al wat grotere plantjes

Zeer tevreden, prima service !

Duidelijke website en als er iets is kan je gewoon bellen en wordt het naar tevredenheid opgelost.

Hele goede en snelle service!

Super contact over de plantjes met Marleen en hele goede service!

Top geregeld

Snelle levering . En geen dooie plantjes. Hoe leuk wil je het hebben โœŒ๐Ÿผ

Snel, mooi verpakt, aanrader

Kwam binnen als een cadeautje, meer plantjes gekregen dan verwacht van bestelde doosje en ze zagen er prima uit

Super! Goede en snelle service, leuk product!

Na mijn bestelling had ik een vraag gemaild over kleur van Jellyfish plantjes nadat ik deze was tegen gekomen in een winkel. Ik werd snel en goed geholpen. Het was een fijn, snel en leuk contact. Ook werd de bestelling snel verzonden zodat ik meteen kon genieten van de super leuke plantjes. Bedankt! โ™ก

Duidelijke website en snelle verzending

Duidelijke en informatieve website, de producten werden snel en netjes verpakt verzonden. De plantjes zagen er netjes uit. Goede omschrijving betreft de verzorging!

Behulpzaam, duidelijke info, snelle levering! Topper!!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam! Topper!!

Mooie plantjes

Ik had meerdere plantjes bestelt, zijn snel en heelhuids aangekomen, met nog een extra plantje cadeau!

Het lijkt alsof ze zweven

Super schattige plantjes. Ik heb de hangende jelleyfish maar ook in een potje en allemaal even leuk. De hangende vind ik het mooist omdat 't net lijkt of ze zweven! Bij ontvangst 2 potjes gebroken maar direct volgende dag alweer nieuwe. Super service.

Mooie plantjes en prima kwaliteit

Leuk om te hebben deze luchtplantjes en zeker ook om cadeau te geven.

TOP

AAN TE RADEN AAN IEDEREEN

Vlotte service en met zorg verzonden

Vlot besteld en ontvangen en alle plantjes waren met zorg verpakt en in goede staat met enkele leuke cadeautjes. De cadeaubox zelf mocht iets gevarieerder.

Snel en in goed staat geleverd

Plantjes heb ik snel ontvangen, en ik en goede staat ontvangen.ik had er 4 besteld maar ik kreeg een kleintje in een schelpje cadeau

Airplantshop.nl heeft er een fan bij!

Mijn aankopen in een werkdag geleverd en van er goede kwaliteit! Goed verpakt (breekbare bestelling) Zelfs een klein fantastisch cadeautje mogen ontvangen! Bedankt voor de goede zorgen tot nu toe en de geweldige airplantjes en het super groeiende spaanse mos.

Prachtige plantjes, ze hadden snel verzonden alleen de pakketdienst liet te wensen over helaas. Het cntact met airplants was perfect.

Goed advies, leuke plantjes en top-levering !

Vooraf goed advies gekregen van Marleen. Alles werd snel en netjes afgeleverd. Het zijn onwijs leuke plantjes. Ik kan niet anders dan een 10 geven!

Plantjes: mooi gevarieerd en goed verpakt met beschrijving geleverd hoe ze te verzorgen. De eerste verzending, helaas de potjes onderweg gebroken. Contact opgenomen met de webshop: keurig opgelost door airplantshop.nl en direct een nieuwe verzending kosteloos toegestuurd. Echt top service, complimenten!

Goed en degelijk product geleverd, goed verpakt en op tijd geleverd.

Goed en degelijk product geleverd, goed verpakt en op tijd geleverd. Belangrijk is dat het product er goed uitziet en stevig aan voelt.

Eenvoudig goed en snel

Eenvoudig goed en snel

Snelle levering en mooie producten!

Wat een mooie plantjes, geleverd naar hun duidelijke omschrijving. Goede uitleg van de verzorging en snelle levering!

Snelle levering en mooie producten!

Ampereweg 25

2627 BG Delft

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.