Pluspunten
Snel geleverd, groot assortiment.
VerbeterpuntenSommige artikels zijn te duur.
Dank je wel voor de beoordeling
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt!!!
Dank je wel voor de beoordeling
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt! Met uitgebreide uitleg hoe de plantjes te verzorgen!
VerbeterpuntenGeen
Dank je wel voor de beoordeling
Pluspunten
Alles was netjes ingepakt. Snelle levering en kreeg een kortingscode voor een volgende bestelling. Ook reageren ze snel op een mail . Top!
VerbeterpuntenGeen
Dank je wel voor de beoordeling
Pluspunten
vlotte en goede afhandeling
Dank je wel voor de beoordeling
Pluspunten
zag er goed en verzorgd uit.
Dank je wel voor de beoordeling
Pluspunten
Heel mooi geleverd met cadeauverpakking en een kaartje met handgeschreven het bericht dat ik had doorgegeven voor de ontvanger, superleuk! De Tillandsia Espinosae (SMALL) besteld, heel schattig plantje, we zijn vertederd en krijgen er geen genoeg van :)
Super, dank je wel!
Pluspunten
Prima kwaliteit
Super, dank je wel!
Pluspunten
Snelle levering - zending goed beschermend verpakt - fraaie airplantjes - KORTAF ALLES PERFECT !! Zeer tevreden met aankoop.
Super, dank je wel!
Pluspunten
Prachtige plantjes, hopelijk kan ik ze levend houden
Super, dank je wel!
Pluspunten
Snelle verzending, goed verpakt
Hi, dank je wel voor de mooie beoordeling!!!
Pluspunten
Snel en goed verzorgde plantjes ontvangen een aanrader voor anderen
VerbeterpuntenOp dit moment geen
dank je wel, heel erg fijn om te horen.
bedankt voor de mooie 10
Pluspunten
Mailtje gestuurd naar airplants of zij mij wilde berichten als er weer voorraad was. Snelle reactie en ik kon ze toen direct van de site bestellen
VerbeterpuntenNvt
Goed om te horen :) dank je wel voor de beoordeling
Pluspunten
Alles was zorgvuldig ingepakt, mooie gezonde plantjes. En leuke cadeau mogelijkheden voor niet te veel geld.
VerbeterpuntenNog meer diversiteit in de plantjes.
Dank je wel Saskia
Pluspunten
Snelle service en snelle en goede reactie op je mail :) Leuke originele plantjes!
super om te horen!!
Pluspunten
Super ,en mooi ingepakt, TIP,ik zou er volgende x een beschrijving bij doen hoe. Je de plantjes moet verzorgen bij aan komst
VerbeterpuntenBeschrijving bij doen , verzorging bij ontvangst
Goedendag, dit zou er normaal wel bij moeten zitten. We hebben altijd een verzorgingsflyer en nog een algemene flyer in de doos erbij zitten. Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Super leuk, goede snelle nette levering en communicatie. Mooi product.
VerbeterpuntenHet was mij niet duidelijk dat de plant werd verstuurd na betaling. Misschien dat ik hier overheen heb gelezen. Ik wilde graag achteraf betalen.
Hi, dit is helaas pas aangepast door een update van de webshop. Normaal konden we deze tekst altijd zelf wijzigen maar na de update niet meer. We gaan nu op zoek naar een oplossing zodat betaling op factuur mogelijk is via afterpay of billink.
Pluspunten
Het is een kadootje zo mooi
Super zeg, dank je wel voor de beoordeling
Pluspunten
Eerlijke shop, je krijgt wat je verwacht. En in 't echt zien de plantjes er nog leuker uit dan op de foto's. Er was een glaasje stuk (al lag dat volgens mij eerder aan de bezorger die het pakket op z'n zijkant op ons terras had gelegd, ondanks sticker met "voorzichtig, breekbaar!") en een vervanging komt met de volgende bestelling mee. Het kon ook apart verstuurd worden, hoor, maar ik heb geen haast en ik bestel sowieso binnenkort opnieuw! Heerlijk laagdrempelig contact via Messenger, wat mij zegt dat ze klantenservice heel belangrijk vinden. Toppie!
VerbeterpuntenVoorlopig helemaal geen! Nochtans ben ik een kritisch geval, haha.
Hi Sara, dank je wel voor je mooie beoordeling en fijne uitleg! In de tussentijd is er een nieuwe bestelling geplaatst en heb je een nieuw glaasje gekregen. Hopelijk is het dit keer allemaal goed gegaan :)
Pluspunten
Gisteren besteld en vandaag al in huis in plaats van morgen zoals de mail zei. De plant ziet er erg netjes uit en kwam met een duidelijke beschrijving over de verzorging. Zeker het aanraden waard om er nog eens te bestellen!
Soms heb je geluk :) dan pakken we gelijk alles nog dezelfde dag in en versturen we het. Een enkele keer zit er een dag tussen. Bedankt voor de 10!!
Pluspunten
Super leuk de Jelly fish airplants! Lekker snelle bezorging ook.
VerbeterpuntenNee
Dank je wel :)
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, denken mee en handelen bestellingen goed af. Hele leuke plantjes!!
Fijn om te lezen, dank je wel :)
Pluspunten
Keurige bezorging. De plantjes zijn in goede staat aangekomen. Ik vind de planten erg mooi en voldoen aan mijn wensen.
Gelukkig! super om te horen
Pluspunten
Aangegeven dat product niet goed was, kreeg dezelfde dag nog een nieuw exemplaar! Topservice!
Verbeterpunten-
Nu maar hopen dat deze retro spray wel bevalt :)