Pluspunten

Geleverde plantjes zijn precies zoals weergegeven op de website. Duidelijke instructie hoe de plantjes direct na ontvangst behandeld moeten worden. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering netjes verpakt

Pluspunten

Vriendelijke, goede en snelle afhandeling

Pluspunten

Levering snel. Netjes verpakt Mooie plantjes.

geen

Pluspunten

Levering spoedig, producten zoals verwacht

De plantjes hadden wellicht beter individueel verpakt kunnen worden. Alles was desondanks heel aangekomen.

Pluspunten

Snelle levering, prachtige producten en leuke interactie via Instagram.

Misschien de uitleg over hoe de plantjes als eerste te behandelen na ontvangst (even bij laten komen in een dompelbadje zodat ze kunnen bijkomen na de reis in de doos) toevoegen aan de verzorgingspagina. Ik zocht ernaar omdat ik zeker wist dat ik het gelezen had

Pluspunten

Geleverde planten zijn in uitstekende conditie en snel geleverd. Ook handig is de bijgeleverde beschrijving hoe ze te verzorgen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik wacht nog altijd op min pakje.Duurt wel heel lang..... Hopelijk ontvang ik het binnenkort. Martine Vanderleen Beukenlaan 54 8400 Oostende

Wat vlugger levering. Ik wacht nog altijd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De plantjes waren keurig verpakt en snel geleverd. Ben reuze benieuwd wat het gaat worden. Had er vaker over gehoord maar wilde het zelf ook wel eens uitproberen.

Op de site vond ik geen losse glasbollen. Nadat ik de plantjes besteld had zag ik pas de bollen met een plantje erin. Als ik dat eerder had geweten had ik een andere bestelling geplaatst, maar ja nu was het al weg en betaald. Volgende keer beter.

Pluspunten

Snelle levering. Goede info.

Pluspunten

Duidelijke uitleg over de plantjes en de verzorging. De plantjes zaten goed verpakt en werden snel geleverd.

Pluspunten

Overzichtelijke website met duidelijke informatie, snelle levering en netjes verpakt.

Geen gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Vriendelijke en persoonlijke aanspreking Snelle levering Goede kwaliteit van plantjes Correcte prijs

Pluspunten

Heel snel geleverd en het zag er super uit. 1 cadeau gegeven en 2 setjes hangen bij mij voor het raam. Ik kom zeker terug, heb nog zoveel leuke plantjes en ideetjes gezien. Ik hou jullie site goed in de gaten.

n.v.t

Pluspunten

De bestelde plantjes werden tijdig geleverd, goed verplakt. Het contact over de bestelling was heel positief.

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Snelle service en levering!

Pluspunten

Via Instagram een vraag gesteld en meteen vriendelijk geholpen. De lucht plantjes zagen er goed uit en er zat een flyer bij met verzorgingstips. Ik ben erg tevreden!

Pluspunten

Veel keus, snelle levering, snelle reactie bij vragen via e-mail, mooie plantjes, goede adviezen.

Misschien de plantjes apart in doosjes verpakken in plaats van zakjes. Dan komen de plantjes vast helemaal onbeschadigd aan.

Pluspunten

Mooi product en super snel geleverd!

Pluspunten

Super snelle en nette levering

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en handige info!

Minder reclame materiaal :)

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Fast shipping, good quality plants.

Suggestions

Don't send before weekend :)

Pluspunten

Een probleem even mailen en direct antwoord dat hulp biedt.Plantjes worden echt goed ingepakt om kwetsen tegen te gaan.kwaliteit .

Ampereweg 25

2627 BG Delft