Thanks!! :) :)
Pluspunten
snelle levering en prachtige plantjes in een mooie kadeverpakking
Dank je wel :-) we proberen het altijd zo 'leuk' mogelijk in te pakken!
Pluspunten
Snel, vlot, correct, plantjes zijn in goede conditie bij ontvangst.
Super om te horen!!
Pluspunten
goed contact, zeer snelle en betrouwbare levering, mooi product
Verbeterpuntenvriendelijkheid voor telefonisch bestellen, ik had 2 plantjes meer besteld, maar die kwamen niet mee. Deze waren ook niet betaald, dus geen man overboord, maar jullie liepen 2 verkopen mis.
Hi Marcel, Ons telefoonnummer staat op de website bij de contactpagina :) Misschien waren de 2 andere plantjes per ongeluk weer uit je winkelmandje verwijderd? Het gebeurt wel eens dat we een plantje per ongeluk vergeten, deze sturen we dan direct nog na. Alleen in dit geval stond er maar 1 plantje in de bestelling/op de pakbon helaas. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop :-)
Pluspunten
Snelle levering en producten waren goed verpakt zodat ze veilig aan kwamen.
We doen altijd ons best om het zo goed en stevig mogelijk te verpakken zodat niets kan bewegen in de doos :-) Super bedankt voor de 10!
Pluspunten
hele mooie/leuke plantjes en snelle en goede levering
Verbeterpuntengeen
Dank je wel Margo :)
Pluspunten
Plantjes waren zoals kon worden op basis van de beschrijving en foto's op de website. Levering precies volgens afspraak.
VerbeterpuntenBestelling lukte niet via mijn smartphone
Super om te lezen! :) en bedankt voor de 10! Dat je niet kon betalen met de smartphone was wel vreemd...we duiken hier in!
Pluspunten
Ik vond de plantjes heel leuk met een beetje geel en een beetje rood. Het was ook tof dat ze pups hadden.
Leuk he! Pas maar op dat je niet besmet wordt met het Tillandsia virus, want dan wil je er steeds meer haha :) Als de pups de helft zo groot zijn als de de moederplant, dan kun je ze er voorzichtig afdraaien.
Pluspunten
Goeie info over de verzorging. Niet alle luchtplantjes moeten hetzelfde worden verzorgd en dat wordt goed aangegeven.
VerbeterpuntenMogelijk ook houders los gaan verkopen? Dan kun je er zelf een plantje bij uitkiezen.
Super, dank je wel! :-) We zullen je feedback meenemen.
Pluspunten
Bedankt voor deze beoordeling!
Pluspunten
alles vlot verlopen
Verbeterpuntenhouden zo :)
Goed zo!! Fijn om te horen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Plantjes goed verpakt en zien er super uit.
Bedankt voor de mooie beoordeling :) :)
Pluspunten
Plantjes van goede kwaliteit en zorgvuldige verzending.
Gelukkig, veel plezier ermee! :)
Pluspunten
Leuk aanbod van luchtplantjes. Zou er graag in de toekomst nog wel eens willen bestellen want ik vind de plantjes heel leuk. Zou dan ook graag 5 sterren willen geven voor het bedrijf zelf. Maar, er is echter een ding wat me tegenhoudt en dat is DPD als pakketbezorger. Ondanks de snelle service van airplantshop en daarna ook de bevestigingsmail van DPD dat ze mijn pakket de volgende werkdag zouden bezorgen kreeg ik mijn pakket pas 5 dagen later in beschadigde doos.
Verbeterpuntenkeuze uit pakketbezorger. Heb zelf inmiddels diverse slechte ervaringen met DPD en zou het fijn vinden dat er gekozen kon worden uit pakketbezorger.
Hi Diana, je klacht hebben we doorgezet naar DPD. We vinden het erg vervelend dat het zo is misgegaan. Als je van te voren contact met ons opneemt bij een eventuele volgende bestelling, dan kunnen we kijken of we het dan via een andere bezorgdienst kunnen versturen. Hier hebben we dan alleen geen contract bij, dus zijn de verzendkosten wel iets hoger. Nogmaals excuses voor het ongemak!
Pluspunten
Wat een knappe service: - mee nadenken over een concept en de uitvoering ervan - plantjes op maat - snelle en correcte communicatie
Dank je wel Maureen :-) Je hebt hele leuke creaties gemaakt!
Pluspunten
Prompte levering
super! bedankt!
Pluspunten
De plantjes en bijbehorende producten werden snel geleverd. Alles goed en netjes ingepakt. Mooie plantjes, van goede kwaliteit. Heel leuk ook de plantjes in de zee-egels. Ben er heel blij mee. 1 zee-egel was kapot, maar er werd meteen een nieuwe zee-egel opgestuurd. Goede service en vriendelijke mail.
Helaas zijn de zee-egels erg breekbaar en we pakken ze altijd goed in. Het kan altijd wel een keertje misgaan en dan lossen we dit altijd zo goed mogelijk op :-) Bedankt voor de 10!
Pluspunten
Vriendelijk, klantgericht, snelle levering! Duidelijk uitleg hoe je plantjes moet behandelen! Super mooie producten! Leuk voor thuis of als cadeau te geven! Een echte aanrader.
Dank je wel Nadine :) We wensen je veel plezier met je airplantjes!
Pluspunten
nette verpakking, duidelijke verzorgingstips, leuk assortiment
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Pluspunten
Snel, duidelijke site, product zoals omschreven op de site
Dank je wel, fijn om te horen!
Pluspunten
Netjes en snel
Bedankt! :-)
Pluspunten
zeer snelle service. je wordt goed op de hoogte gehouden!
Fijn om te horen, en bedankt voor de 10!
Pluspunten
Duidelijke mooie website, snelle levering, goed verpakt, mooie plantjes, duidelijke instructies hoe ermee om te gaan en betaalbaar
Dank je wel Nathalie, super! :-)
Pluspunten
Snelle nette levering. Goede producten.
Fijn om te horen, super bedankt! :) Veel plezier met je airplants
Pluspunten
Snelle levering en netjes ingepakt!
VerbeterpuntenMisschien bij elk plantje de naam van het soort. Dan is het iets makkelijker terug vinden i.p.v. alles in 1 doos door elkaar
We zijn hiermee bezig, bedankt voor de feedback! :-) Hopelijk dus in de toekomst ook naamkaartjes!