2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Product = goed, verpakking en verzenden = goed. Hier kan je goed bestellen, maar geef wel direct een goed review. Anders 2 herinneringen.

Na 4 dagen een reviewverzoek, heb je even geen tijd voor, dus krijg je na 10 dagen een "Herinnering" dat je geen review hebt gegeven. Dan geef je een review, met verbeterpunten. De reactie: Of ik de review wil aanpassen ........... En als ik nu niet had gereageerd was er nog een "herinnering" gekomen ................ Kabouter Lui zou zeggen: "Ik word hier zo moe van".

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt. Handige gebruiksaanwijzing meegeleverd. Planten zien er mooi uit.

Ga zo door.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Fast delievery.

Pluspunten

Goeie communicatie tussen klant en bedrijf snelle terugkoppeling op vragen

De verzorging per plantje op een blaadje bij de bestelling. En hoe je beste kan sproeien. Helemaal rond het plantje of kan het allleen van de voorkant? Verder geen commentaar en super!

Pluspunten

Goed verpakt. Snelle levering.

Eventueel stickers op de verpakking met "breekbaar" / "fragile" ivm kwestate plantjes cq glas werken

Pluspunten

Mooie pkanten

Pluspunten

Vlotte communicatie en zeer vlotte service!!!! Heel klantvriendelijk en persoonlijk! Ik werk onmiddellijk terug samen met jullie!

Pluspunten

Ze hebben me onwijs goed geholpen met het uitzoeken van airplantjes na een miskoop bij luchtplantjes.nl. Echt hele goede service en mooie planten. Ik ben fan. Echt een aanrader!

Vooral niets veranderen!

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime keuze, goede tips, duidelijke website en snelle afhandeling en levering. Waren alle webshops maar zo. Top!

Pluspunten

Duidelijke site, mooi assortiment en goede productomschrijvingen. snelle levering en goede informatie over onderhoud planten

de verpakking kan wat vriendelijker voor de planten

Pluspunten

zeer goede bereikbaarheid en service

Pluspunten

Super snelle service en reacties op mails. Erg blij met mijn bestelling!!

Pluspunten

Snelle goede levering,goede veilige verpakkingsmaterialen

Pluspunten

goede comunicatie , snelle reactie en zelf zeer geintresseerd

eventueel plantjes beter verpakken , was redelijk verpakt maar hangt natuurlijk ook van de leverancier af die het leverd en hoe die er mee omgaat ,aangezien dit niet veel weeg ging hij er redelijk onstuimig mee om

Pluspunten

alles is perfect verlopen van bestelling tot aflevering

tot nu toe geen

Pluspunten

hele leuke artikelen,en snelle levering.

Pluspunten

Super snelle levering, goede service met DPD, en de plantjes zijn precies zoals afgebeeld - zo niet beter!

Pluspunten

Mooie gezonde planten en netjes verpakt en een snelle levering

Pluspunten

Prima service! Snelle levering

De luchtplanjes zouden zijn gekomen met een voedings flesje, dit zat niet bij de levering. Dit was een cadeau en vond het beetje vreemd dat het kaartje met afzender en bericht er niet bij zat, dus mijn moeder wist niet van ze het gekregen had. Ook zat er geen beschrijving bij, sommige mensen weten nog niet wat luchtplantjes zijn de een klein briefje met handleiding zou fijn zijn.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt en leuke plantjes ontvangen.

Pluspunten

goede snelle en persoonlijke service

Pluspunten

Reageert zeer snel, leveren goede producten en denken met je mee. Bij verzending was een product kapot geleverd, echter binnen twee dagen had ik een nieuw product binnen zonder extra kosten.

Ampereweg 25

2627 BG Delft