Pluspunten

Prettig contact Snelle verzending Ruim aanbod

Pluspunten

De airplantshop heeft geweldig werk geleverd. De plantjes zijn prachtig en van zeer goede kwaliteit, voldoen aan alle verwachtingen die ik kreeg nav het lezen van de webshop en zijn keurig verpakt en zeer snel geleverd. Alles okee!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben verliefd op de plantjes !

Pluspunten

Ze hebben erge leuke plantjes en ook potjes en hangers waar je ze in kan doen. En ze worden erg snel geleverd en zijn ook erg mooi van kwaliteit

Pluspunten

duidelijke website in goede verpakking verstuurd

Pluspunten

Goede hulp bij de klantenservice over mijn vragen, netjes verpakt en verzonden en zelfs nog een mailtje dat je plantjes al water hadden gehad, dus dat ik het alleen maar hoefde bij te houden! Bij ontvangst zagen de planten er ook heel mooi uit, dus nu kan ik ermee aan de slag!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid en goede kwaliteit plantjes

Pluspunten

Mooie plantjes, netjes verpakt!

Pluspunten

Bedankt voor de plantjes! Fijn dat er bij de bestelling een kaart zit met daarop de verzorgingstips.

Pluspunten

Het is goed verzonden en je krijg e.mail hoe en wanneer het verzonden werd.en ook nog verteld hoe hoe de verzorging moet (tips)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Mooie plantjes

Verzendkosten voor België zijn wat aan de hoge kant Nog uitleg over plantjes na aankomst erbij steken (halfuur in water steken)

Pluspunten

Snelle en persoonlijke feedback wanneer nodig Snelle en correcte levering

Misschien iets duidelijker onderscheid maken tussen "opvulpapier" en het papier waarin de plantjes verpakt worden, om onterechte klachten te voorkomen van klanten die denken dat de plantjes niet meegeleverd werden (zoals ondergetekende dus...) hihi ^^ Van twee rode tillandsia's waren enkele blaadjes geknakt, dus - aansluitend bij bovenstaande - misschien toch wel een goed idee om de plantjes op een andere manier te verpakken?

Pluspunten

Vandaag mijn gisteren bestelde plantje binnen gekregen was nog mooier er groter dan ik had verwacht. Kom zeker nog een keer terug om wat te kopen soorten genoeg. Fijne Feestdagen . Groeten Mia de Rouw

Volgens mij gaat het allemaal wel goed.

Pluspunten

de bestelling is vlot en goed verlopen. zeer tevreden

geen

Pluspunten

Zeer snel geleverd en de plantjes zien er erg mooi en fris uit. Ook zit er een duidelijke en vrolijke kaart bij met aanwijzingen voor het onderhoud van de plantjes

Pluspunten

Regeert snel en is flexibel. Plantjes zijn goed omschreven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

service

Pluspunten

Snelle levering en mooie plantjes... zeer tevreden klant.

Pluspunten

Origineel, snel en sfeervol!

Pluspunten

Mooie gezonde plantjes. Ik werd zelf op maandag telefonisch gecontacteerd met een vraag over mijn bestelling en dinsdag al geleverd in Belgie. Topper !!!

Pluspunten

zeer goede communicatie beste kwaliteit van luchtplantjes die je kan vinden zeer aan te bevelen

GEEN

Pluspunten

Zeer snelle en nette service

Op dit moment geen

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt

Een schrijven over de 1e verzorging (na ontvangst )van de airplant dit miste ik erbij . Dit stond wel in de mail , dus moest het ff opzoeken .

Ampereweg 25

2627 BG Delft