Alles perfekt

Sehr schöne Blumen und schnelle Lieferung. Alles war sicher verpackt. Gerne wieder.

Goede kwaliteit, op tijd geleverd.

Ik heb al eerder bij Airplant Shop besteld en dat is mij heel goed bevallen. Plantjes komen in goede staat aan, top!. Blij met Airplant Shop.

Geleverd conform afspraak

Luchtplantjes werden keurig geleverd zoals afgesproken. Goed verpakt en met wat informatie erbij over de verzorging.

De ene dag besteld de andere dag in huis! Mooi plantje goed ingepakt.

prachtige plantjes, fijn bedrijf

De site was duidelijk en prettig om in te zoeken. Ik kon alles makkelijk vinden. Snelle levering en verzorgingstips in de doos. Plantjes waren goed verpakt en zagen er goed uit. Geen zielige droge plantjes maar goed verzorgde plantjes die je gelijk kon neerzetten. Een foto gestuurd naar airplantshop van het resultaat en ik kreeg al snel een leuk persoonlijk berichtje terug. Heel eerlijk.....ik had er niet heel veel vertrouwen in, plantjes over de post en zijn ze dan niet te lang onderweg enz. Ik heb mijn eerste order klein gehouden om te proberen maar de volgende keer ga ik lekker los bij airplantshop want de prijzen zijn veel lager en de keus is veel groter dan in de tuincentra hier in de buurt.

Snel en keurig bezorgd

Mijn vrouw was al een tijdje op zoek naar luchtplaten dus op de site een paar leuke uitgezocht. Besteld en keurig verpakt afgeleverd inclusief instructies hoe de planten meteen te verzorgen.

Pflanzen waren in einem sehr guten Zustand. Hatte sogar eine Pflanze mit Blüte.

Lieferung kam zügig, Ware war top. Würde immer wieder bei Ihnen einkaufen, empfehlenswert.

schnelle Lieferung, schöne Produkte

aussergewöhnliche Produkte, eher etwas kleiner als ich erwartet habe, daher unbedingt in Gruppen aufhängen/platzieren. Die Pflege ist einfach und alles sehr gut beschrieben.

Good service

Healthy plants, well packet. Thank you.

Mooie gave plantjes!

De plantjes werden in een goede verpakking bezorgd,ze zagen er fris uit. Gezien de kostbaarheid van de plantjes,waren het plantjes van aardig formaat. Dank voor de attentie!

gut

Good

Snelle levering en mooie planten

Prima. Toplevering

Besser geht es nicht.

Da ich völliger Anfänger mit Tillandsien bin, finde ich die Beschreibungen der Pflanzen sehr gut. Ich konnte mir einen Überblick über die Bedürfnisse der Pflanzen machen, und die entsprechenden Sachen aussuchen. Auch finde ich die Sets sehr gut, da man unterschiedliche Formen bekommt, und nicht so viel Geld ausgeben muss. Gerade wenn man keine Erfahrungen hat finde ich es sehr wichtig. Die Lieferung erfolgte sehr schnell, und die Pflanzen waren sehr liebevoll verpackt.

Prachtig airplantje in bloei ontvangen en heel lief 1 gratis

Snel geleverd en precies zoals de foto’s. Onbeschadigde bladen. Ik zie in de tuinwinkels dat ze er te lang liggen en “droog” zijn. En vaak beschadigd. Ik heb al eerder bij deze firma besteld en deze eerdere plantjes doen het bij mij nog steeds goed. Ik vind ze erg leuk. Geen aarde en geen potjes nodig. Een keer in de zoveel tijd doe ik ze in een badje met water zoals de instructie beschrijft en ik geniet er jaren van. Laat ze wel daarna even drogen op een theedoek. Veel minder werk dan planten water geven.

Tolle Pflanzen

Drei tolle Pflanzen sind bei mir mit einer schnellen Lieferung angekommen. Würde auch weiterhin hier etwas kaufen.

mooie website

Mooie website en een snelle bezorging maar ook netjes verpakt zodat je alles heel binnen krijgt :)

Met liefde

Het komt zo prachtig binnen, met zorg en liefde ingepakt. Deels voor de kwetsbare plantjes maar ook zeker voor de beleving. Goede kwaliteit. Zo er zo weer bestellen.

Mooie planten in gezonde staat.

Echt een aanrader.

Prima bedrijf met leuke leiding.

Prima bedrijf met leuke plantjes!!! Alleen jammer dat ze hun spullen verzenden met DPD die luie pakket bezorgers hebben.

Neemoel

Günstig, gut und schnell-rundum super!

Mooie plantjes, snelle levering, goed verpakt.

Gut und Schnell.

Die Pflanze wurde schnell Versand und kam deshalb früher an als erwartet. Die Pflanze lang mit Papier in der Kiste, mein Wunsch wäre eine kleinere Schachtel mit etwas mehr Papier zur Polsterung.

Empfehlenswert

Habe zum ersten Mal bestellt und bin sehr zufrieden, sowohl die Auswahl, als auch der Kauf bzw die Zeit danach sehr gut. Die Pflanzen kamen liebevoll und sicher verpackt bei mir an, sogar schneller als die Dpd Verfolgung anzeigte.

Beste site voor airplantjes

Veel keuze en ook veel informatie over de plantjes.

Ampereweg 25

2627 BG Delft