Een geweldig bedrijf!

Mooiere verse plantjes 't.o.v.een tuincentrum.Snelle levering en duidelijke beschrijving hoe de plantjes te behandelen na ontvangst.

Mooie plantjes, niet duur en heel goed verpakt.

Blij mee!!

Geweldige ervaring .

Ik bestelde eerst airplantjes elders,lelijk en slecht verstuurd.maar bij jullie ,2 leveringen ,geweldig ,mooi en netjes verpakt.heel blij mee.

Supper

Supper

Goede communicatie

Artikelen besteld en goede communicatie over het verloop van de verzending maar zeker ook over de verzorging van de plantjes direct na aankomst. Alles zeer zorgvuldig verpakt. Artikelen overeenkomstig de website. Complimenten.

goede fijne afhandeling van bestelling

Goede web-site en goede afhandeling van de bestelling

Tolle Pflanzen

Ich habe schon mehrfach im Versandhandel Tillandsien gekauft. War aber nie zufrieden mit der Qualität. Jetzt habe ich zum ersten Mal bei airplanzshop.nl bestellt. Und werde nie wieder woanders bestellen! Die Pflanzen waren 1a und auch super verpackt. Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Plantjes goed verpakt info over verzorging na bezorging netjes geregeld

Geweldige service

Krijg altijd netjes en snel mijn bestelling

Snelle levering Prima Kwaliteit

Snelle levering Prima Kwaliteit

super

de geleverde planten zagen er top uit, snel weer wat bestellen

Lief & snel geregeld

Ik ben erg blij met de planten en het hele proces. Ik moest op korte termijn een grote hoeveelheid bestellen voor een werk evenement en Marleen Zeeman was ontzettend behulpzaam. Ze bood aan om extra verzorgingsflyers toe te voegen en heeft gebeld om te controleren of alles in orde was.

Uitstekend bedrijf.

Super mooie tirlansias!

Snel en kwaliteit

De planten zijn dezelfde dag verzonden. Zeer snel dus. Goed verpakt, en zien er allemaal top uit. Goede prijs voor mooie airplants

Gewoon goed!

Kwaliteit van de planten, verpakking en behandel informatie prima

Super en zeer betrokken

Bij mijn laatste bestelling was het vermoeden dat er wisseling met andere klant gaande was. Hierover werd ik netjes gebeld en geïnformeerd. Mededeling dat ik dit “verkeerde pakketje” mocht houden en mijn eigen bestelling alsnog verstuurd zou worden. Dat vind ik nog eens top. De volgende dag kreeg ik 2 pakketjes binnen met prachtige plantjes. Zeer tevreden! Top service en snelle levering.

Zeer snelle levering, prachtige luchtplantjes.

Bedankt.

Steeds op tijd en correcte levering

Goede snelle levering met mooie plantjes

Levering is super netjes en snel. En de plantjes zijn echt mooi! Heel blij mee

geweldig

ben dik tevreden met mijn planten

Alles super!

Super schnelle Lieferung. Alles schön und sicher verpackt. Top! Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie plantjes en duidelijke uitleg!

De plantjes waren keurig verpakt en kwamen netjes en heel aan.

alles supi...

Hallo, die Lieferung war schnell und dir Produkte sind supi. Genau wie ich es mir vorgestellt habe. Vielen herzlichen Dank

Air plantjes

Ik heb Air plantjes besteld en zijn keurig aan gekomen zonder dat er iets zijn geknakt. De plantjes zagen er keurig uit, top. Ga vaker bij jullie bestellen.

Beautiful air plant

The air plant meets our expectations. Delivery is fast and the price is acceptable.

Ampereweg 25

2627 BG Delft