Heel goed lngepakt en zeer snelle levering

Mooie plantjes netjes verpakt en snel geleverd

Mooie plantjes netjes verpakt en snel geleverd

Planten prima conditie en groter dan verwacht.

Fantastische plantjes en erg snel verzonden!

De bestelling kwam snel binnen en was erg goed verpakt. Super leuke plantjes die goed verzorgd zijn. Ik had een verkeerd potje ontvangen, maar na het contact zoeken kreeg ik gelijk een nieuwe (goede) opgestuurd en mocht ik zelfs de verkeerde ook nog houden. Super goed en snel opgelost.

Jellyfish

Mooie jellyfish plantjes in verschillende maten. Zorgvuldig verpakt voor de verzending. Ze zijn mooi en bijzonder en hangen in een groepje bij elkaar.

Angebot, Abwicklung und Lieferung waren sehr gut - Empfehlung!

Angebot, Abwicklung und Lieferung waren sehr gut - Empfehlung!

Super gut!

Selten so schöne Pflanzen für diesen Preis gesehen! Die Lieferung ging sehr schnell und die Pflanze war liebevoll verpackt, so dass sie heile und gut gepflegt an gekommen ist. Immer wieder sehr gerne und eine top Beratung!

Alles PERFECT gelopen!

Makkelijke bestelprocedure, vriendelijk contact, goede prijzen, zeer snelle levering en erg mooie, gezonde planten! Ik ben zeer tevreden.

Snel geleverd en zeer vriendelijk!

Snel geleverd en vlotte communicatie, aanrader!

heel goed

Snelle en nauwkeurige levering

Prima kwaliteit en erg mooie plantjes

Erg mooie plantjes

Zo bijzonder

Echte mooie plantjes, mooi verzonden en ze zijn prachtig.

Zeker een aanrader!!

Top contact, snelle levering en super oplossing als er onverhoopt iets mis zou lopen! 5 sterren dik verdiend!

Prima planten,snel geleverd

Binnen 3 dagen na bestelling geleverd, netjes verpakt en mooie plantjes

Onlangs 2 airplantjes besteld, werden 2 dagen later bezorgd. Keurig verpakt en in prima conditie.

Uitstekend!

Zonder twijfel 5 sterren. Ik heb verleden week donderdag een bestelling geplaatst en ik wou weten of ik deze vrijdag nog zou ontvangen. Heb via WhatsApp de vraag gesteld en ze gingen ervoor zorgen dat ze nog tijdig kon verzonden worden. Bestelling geplaatst was al namiddag en vrijdagmorgen 10u mocht ik deze via DHL. Al in ontvangst nemen. Dit is topservice! Voor mij krijgen ze niks een lof!

Plantjes volgende dag al in huis. Netjes verpakt. Zien er heel mooi uit.

Supersnel

Een supersnelle levering en hele mooie plantjes die goed verpakt zitten :-)

Gelungener Kauf

Die Pflanzen kamen schnell und wohlbehalten bei mir an, die Auswahl ist vielfältig. Ich bin sehr zufrieden!

Duidelijke website, mooie plantjes en goede service/levering

Super mooie plantjes

Heele snelle levering,goed verpakt en goeie info

Tillandsia Streptophylla Mega

Mooie Tillandsia, zeer tevreden, snelle levering

Vlug geleverd Prima verpakt.

Daumen hoch ich bin sehr zufrieden

Die Lieferung war schnell. Die Tongefäße für die Pflanzen sind von guter Qualität und sehr hübsch und auch die Pflanzen sind topp. Alles war gut, bruchsicher und liebevoll verpackt. Es wird sicher nicht die letzte Bestellung sein.

Leuke plantjes en goede service

Mooie duidelijke website. Groot aanbod van air plantjes, met goede beschrijving erbij.

Ampereweg 25

2627 BG Delft