Snel verstuurd, mooie planten.

Mooie tillandsias an goede kwaliteit.

Goed verpakt, mooi product en ik kreeg er een gratis plantenspuitje bij, heel handig!

Mooie plantjes

Ik ben super tevreden met de snelle levering. Hoe het verpakt zit is ook heel goed. Alle plantjes in de noppenfolie. Duidelijke website en kom hier zeker graag even neuzen.

Erg leuke plantjes

Plantjes besteld. Erg leuk, beschrijving er bij. Zelfs een plantenspuitje. Helaas was er een van de schelpen verbrijzeld.

super snel geleverd en in prima conditie

Leuke plantjes, snelle levering, goed verpakt en er is een duidelijke onderhoudsinstructie meegeleverd.

Snelle levering mooie producten

Mooie producten, netjes verpakt, duidelijke handleiding

vlotte service

Mooie website, goede uitleg, goede nazorg in de vorm van flyers met tips en verzorgingshandleiding.

Goed verzorgd.

De manier waarop deze plantjes verpakt waren. Heel zorgvulfdig verpakt. Duidelijke uitleg. Antwoord op m'n vragen. Alles even vriendelijk. Ben er heel blij mee. Vriendelijke groet van Marga

Schneller Versand und gute Pflanzen

Wie in der Kurzfassung geschrieben, ein sehr schneller Versand und gute Pflanzen mit minimalen Transportschäden - bei zwei Sendungen ein Blatt abgebrochen. Falls ich mal wieder Pflanzen brauche komme ich gerne auf Euch zurück.

Airplants

Snelle bezorging en alles netjes verpakt. De airplants(kwallies NIM ik ze) zijn super cute en passen mooi in mijn Nagelsalon. Iedereen vindt ze mooi en ik weet zeker dat jullie meer bestellingen krijgen.

Goede service met mooie producten!

Snelle levering, goed en stevig verpakt. Goed op de hoogte gehouden van de levering. En mooie producten. Fijne shop!

Sehr zufrieden

Mit den Pflanzen bin ich sehr zufrieden, Der Versand hat etwas länger gedauert (1 Woche) was aber an DPD lag

Zeer netjes verpakt en het product is prima aangekomen.

Zeer snelle levering.

Helemaal goed

Ik was zeer tevreden, heel goed verpakt en snel bezorgd!

Attent

Nadat mijn bestelling beschadigd was , gelijk nieuw gekregen , zeer goed

Zeer tevreden!

Goede prijs, razendsnelle levering, zeer vriendelijke vlugge communicatie en hele mooie planten. Kortom: Helemaal perfect!

Leuke plantjes

Makkelijk te bestellen, goed verpakt en duidelijke uitleg

Snelle verzending en super leuke plantjes.!!

Prima alles goed geregeld.

Prima kwaliteit geleverd

Alleen jammer dat de haakjes er niet bij geleverd waren die ik wel besteld had het was maar een euro maar toch Plantjes waren goed verpakt ze zijn erg leuk en heel blij mee

Schattige plantjes

Leuke plantjes, zoals verwacht. Goed ingepakt.

Heel goed ziet erg leuk uit

Fraaie plantjes

Zo’n leuk gezicht, die ogenschijnlijk zwevende “kwallen”, meegeleverde visdraad zo dun dat bij ophangen onzichtbaar wordt en dus de plantjes los in de kamer lijken te zwemmen

Heel tevreden

Mooie plantjes. Zorgvuldig verpakt. Goede handleiding. Ik had ze iets groter verwacht zoals op de foto maar ze groeien nog neem ik aan. Heel tevreden

Ampereweg 25

2627 BG Delft