Goed product

Snelle levering en uitstekend product

alles was goed verzorgd

mooie plantjes met aandacht ingepakt vlotte bezorging

Tolle Qualität, super Verpackung & rasche Lieferung

Bin Neukunde, bisher alles Top.

Wie beschrieben und gute Qualität

Danke für den guten Service

Schnelle Lieferung schöner gesunder Pflanzen

Ich hatte das "Jellyfish trio" sowie zwei Einzelpflanzen als Geburtstagsgeschenk bestellt. Alles kam schnell und gut verpackt an. Die Pflanzen haben einen kräftigen Wuchs und sind trotz des kalten Wetters gesund angekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hele mooie plantjes en een prachtige kwaliteit

Ik heb hele mooie plantjes gekregen. Je kan verschillende maten kiezen en dan krijg je echt die maat. En zoveel verschillende soorten waaruit je kan kiezen.

Correct en snel geleverd en goede webshop

Ze hadden keurig het kaartje toegevoegd met felicitaties (was een cadeautje) waar ik om gevraagd had, waarvoor dank!

snelle bezorging, plantjes zien er gezond uit

ruim aanbod aan luchtplantjes, goede service

Snel bezorgd

fantastisch

zeer goed

Heel tevreden.

Prima verpakt en snelle bezorging. Het product ziet er prima uit.

Snelle levering, goed verpakt en eerste klas producten. Top

De plantjes zijn prima

Leuke plantjes gekregen

Heel snelle levering!

Ik heb een erg goede ervaring. Het werd snel en netjes verpakt geleverd. De plantjes zagen er erg mooi uit.

Vlotte levering. Ruim aanbod

Leuke plantjes, voldoende keuze. Vlot besteld en geleverd. Jammer van de transportkosten, en vooral het feit dat de korting die je krijgt je bedrag voor transport beïnvloedt, waardoor het niet echt als korting aanvoelt

Snelle levering,goed product.

Super tevreden!!!!

Zeer snelle en correcte levering. Ik had verschillende airplanten besteld, één bleek niet leverbaar. Ben daar onmiddellijk van op de hoogte gebracht, en het geld werd gelijk terug op mijn rekening gestort. Fantastische service!!! De plantjes zijn echt prachtig en van topkwaliteit, Het is telkens een plezier om bij jullie te bestellen.

Netjes verzorgt.

Dit is de 2e keer dat ik bij air plant shop beste: De planten zijn van goede kwaliteit, en geven goed advies hoe met de planten om te gaan.

Doen wat ze beloven.

Keurig

Prachtig ingepakt, het leek wel een kadootje! Mooie plantjes en niet duur!

Ben heel tevreden over Airplantshop.nl. Bestel met regelmaat bij hun airplantjes. Leveren snel en de producten worden goed en met zorg ingepakt. Als je vragen hebt kan je ze goed bereiken onder andere via de mail en reageren ze snel terug. Ben al een paar jaar een tevreden klant.

Mooie kwaliteit airplantjes.

De airplantjes werden snel en netjes verpakt geleverd. Goeie kwaliteit, hoop er lang plezier van te hebben.

2 Überraschungsboxen

Ich habe 2 Überraschungsboxen bestellt, bin wirklich zufrieden. Habe von einer 3 Exemplare bekommen, was mich nicht stört, so habe ich noch welche zum verschenken. Alle hatten eine gute Größe und sehen gut aus, nichts ist trocken, beschädigt bei mir angekommen! Würde ich jederzeit nochmal bestellen!

Wunderschöne Pflanzen

❤️

Gewoon top.

Snel geleverd. Goed ingepakt. Uitpakken was een feestje.

Ampereweg 25

2627 BG Delft