Plantje zag netje uit was goed ingepakt en snel geleverd

Mooie planten en netjes verpakt

Ik ben erg enthousiast over tillandsias en ik heb er daarom gelijk een heel aantal besteld. Ze zagen er allemaal netjes uit en ze waren goed verpakt. Zeer tevreden.

Nichts zu meckern

Lieferung war vollständig, schnell und in guter Qualität.

Netjes bezorgd

Leuk airplantje zoals de beschrijving

Super fast delivery & gorgeous products

Can't believe that my order arrived the next day! Perfect timing for a graduation gift. I got the buttocks plant holder and aeroplane and congratulated a friend for 'kicking ass'. Will definitely be shopping here again.

Alles super

Ich habe ein wunderschönes Exemplar gesendet bekommen und bin sehr zufrieden.

Top!!

Snelle levering , en wordt niet moeilijk gedaan over een beschadigde levering. Deze wordt snel vervangen voor nieuw. Ga zeker weer hier bestellen!!

Heel mooi en goed bedrijf

Pflanzen super schön, super verpackt

Alles hat reibungslos geklappt von der Bestellung über die Lieferung

Perfect!

Precieze omschrijving van de formaten van de planten! Snelle levering!

Makkelijk , goede kwaliteit en snelle levering

Gewoon GOED !!!!

snelle levering, goede kwaliteit

zeer tevreden

Einfach zauberhaft!

Alles super,! Versand, Pflanzen, Seeigel.. Perfekt und gut verpackt!

perfect

Snel en goed verpakt geleverd

Keine Pflanzen

Leider habe ich die Pflanzen bis heute nicht erhalten. Daher kann ich keine Bewertung abgegeben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sehr schöne Pflanzen

Schnelle Lieferung, große und und schöne Pflanzen

Mooie plantjes

Snel levering en goed verpakt !!

Heel veel keus!

Ik was op zoek naar een specifiek type plantje. Deze had ik snel gevonden en werd zelfs in verschillende groottes aangeboden. Ik heb langer op de site gekeken omdat het aanbod zo leuk en divers is!

de plantjes zien er prima uit, precies zoals ze omschreven worden op de website. Het verzenden ging in mijn geval met een omweg, maar er werd meegedacht en uiteindelijk is het pakket prima verzonden.

snelle levering goede planten.

ziet er allemaal keurig uit, zal zeker vaker bestellen

Matige kwaliteit airplantjes

Binnen 2 weken was 1 plantje verrot vanuit de kern. Helaas geen compensatie. Andere plantjes laten snel blaadjes los. Erg jammer

bestens

super verpackt, sehr schön wie beschrieben

Alleen maar topervaringen

Dit is de tweede keer dat ik een last minute vraag had, en dat er prompt alles aan is gedaan om die in te willigen. Het is gewoon een topbedrijf.

Snelle en verzorgde levering

Plantjes netjes en veilig verpakt. Duidelijke instructies m.b.t. verzorging op website en documentatie.

Hübsch

Sind schön verpackt angekommen. Lieferung ging auch sehr schnell. Passen bei mir gut in das Bad und macht Spaß es anzuschauen.

Ampereweg 25

2627 BG Delft