Snelle levering leuke plantjes aanrader

Goede kwaliteit

Prachtige plantjes ook het verrassingspakket

Pakket snel ontvangen, netjes ingepakt en mooie plantjes.

Net even wat anders met de leuke airplantjes.

Op de eettafel had ik al twee vaasjes staan met strand spulletjes en daar passen de zeepokken met tilantia plantjes heel leuk bij. Met de bijbehorende lijm de plantjes vastgezet en nog een mooie schelp met een plantje erbij. Staat erg leuk en net even wat anders dan de standaard bos bloemen en lang plezier van..

Goed en vlug geleverd

Goed en vlug geleverd en mooie producten

FANTASTISCH!

Bij de Airplantshop ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit van de tillandsia's. Jouw bestelling wordt zorgvuldig verpakt met een handleiding hoe de planten te verzorgen bij aankomst en de verdere verzorging. Is het weer extreem (koud of warm) dan nemen zij voorzorgsmaatregelen, alles zodat de plantjes in goede conditie aankomen bij de klant. Heb je vragen over een plantje dan krijg je altijd een antwoord waar je iets mee kan omdat zij zoveel kennis hebben van deze plantjes. I k heb al vaker bij hen besteld en geniet al jaren van de plantjes. Zij zijn een echte aanrader voor mooie tillandia's!

Problemlos und schnell

Die Lieferung ging schneller als angegeben und es war sehr einfach sich im Shop zurecht zu finden. Sehr liebevoll verpacktes Paket, richtig schön

Snelle levering,bijn perfect

De levering was heel snel ,er was echter 1 plantje (ik had een setje van 5 plantjes besteld) dat niet zo goed meer was.We denken dat het niet zal overleven

Sehr gute Erfahrungen

Schon zum zweiten Mal habe ich bei Airplantshop bestellt und bin mit Allem sehr zufrieden: Kauf, Versand, Ware. Ich würde dort wieder kaufen.

Top..Goede mooie kwaliteit producten. Planten en decoratie.. Snelle levering.. goed op de hoogte gehouden en een hele goede service.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede service en snelle levertijd

Goeie ervaring!

De airplantjes zijn goed binnengekomen !

Goede materiaal, snelle en correcte levering

Eigenlijk was alles 5 sterren op een kleinigheid na : bij de lijm had een tip mogen staan over t gebruik, Ik gebruik zelf vaak een elastiekje of paperclip, al naar gelang de plaats van bevestiging. Verder nog een wellicht aardige tip: veel mensen hebben een aquarium. Bij verversen kun je een plantenspuit vullen. De temperatuur en samenstelling worden door de plantjes erg gewaardeerd.

Op tijd, mooie planten zoals de omschrijving

Alles goed gedaan, super blij

Ze zijn leuk maar vallen steeds van het plafond en de schelpen zijn nu stuk

Xxxx

Zeer zorgvuldig verpakt

Mooie airplantjes en zeer zorgvuldig verpakt.

Snelle levering en mooie jellyfish

Het zijn mooie grote jellyfish. Ze waren goed verpakt. Staan mooi op de plek die ik in gedachte had.

Gewoon goed

Goede verpakking,, goede informatie en het belangrijkste prima kwaliteit planten

Sehr gut verpackt. Schnelle Lieferung

Alles gepasst

top

hele erg fijn, alles snel geregeld en fijn contact!

Mooie en snel geleverd, product overtreft de verwachtingen

Super. Zeer tevreden over de service en de plantjes. Mooie gezonde airplants.

Super Service

Schnelle Lieferung, gesunde Pflanzen... Hat alles gut geklappt..

Super...!

Ik heb 5 suks jellyfish airplantjes besteld. Ze waren netjes en heel veilig verpakt ivm de breekbaarheid van de schelp. Hele snelle verzending. Een papier was toegevoegd in de doos met hoe te behandelen. Airplantjes waren exact zoals omschreven op de website. Airplantshop is een echte aanrader.

goede ervaring, met plezierig contact

heel leerzaam de mogelijkheden met tillandsias die jullie bieden bij verschillende materialen (o.a). op boomstronk. met vriendelijke groet douwe talstra

Super. Zeer tevreden over de service en de plantjes. Mooie gezonde airplants. Ook de brochure over de verzorging is een pluspunt. Topervaring en voor herhaling vatbaar.

Ampereweg 25

2627 BG Delft