Tolle Qualität und super Shop

Der Kundenservice ist sehr hilfreich und nett! Die Lieferung war schnell.

Tolle Qualität und super Shop

Der Kundenservice ist sehr hilfreich und nett! Die Lieferung war schnell.

Super geholpen

Er was iets gebroken,waarschijnlijk tijdens transport, maar dit werd bijzonder vriendelijk en snel opgelost.

Heel goed verpakt en snelle levering

Professionele service en erg leuke plantjes

Voor een cadeau voor mijn zus had ik luchtplantjes nodig. Na de nodige research kwam ik uit bij de airplantshop, aangezien de plantjes hier voordeliger waren dan op de andere webshops heb ik er voor gekozen om hier te spelen. Helaas maakte DPD het pakketje kwijt. Toen ik dit doorgaf werd daar direct op gereageerd door de airplantshop. Toen bleek dat het pakketje echt zoek was, heeft ze het pakket opnieuw opgestuurd en kreeg ik de prachtige plantjes gelukkig wel binnen. 1 week daarna kwam ineens het verloren pakketje van DPD ook binnen. Daaruit bleek dat de plantjes ook onwijs sterk zijn, want na 3 weken in een verpakking gezeten te hebben waren alle plantjes nog in leven! Ik kan dus zeker aanraden om hier te bestellen als je opzoek bent naar leuke luchtplantjes, want naast dat de kwaliteit van de plantjes uitstekend is, is ook de geboden service van airplantshop uitstekend!

Klacht werd heel vriendelijk bekeken en vervolgens op de website aangepast en ik kreeg de helft van het geld terug! Top service noem ik dat, dikke 10 verdiend!

Mooie plantjes

Mooie plantjes, keurig verpakt. Levering was vlot.

Prima plantjes

Hoewel ik geen DPD fan ben worden ze geleverd volgens afspraak.

Een nieuwe look in huis

Tolle Ware,tolle Idee,schnelle Lieferung

Siehe oben, prima Geschenk

Goede kwaliteit

De plantjes (jellyfish) waren goed verpakt en zijn heelhuids aangekomen. Tip: draai het nylondraad niet om de plantjes /schelpen heen, maar om een stukje karton. Het heeft lang geduurd, voor ik dat los had. Ik ben blij met de jellyfish plantjes.

mooie plantjes

mooie verzorgde plantjes netjes ingepakt top service

Uitstekende service

Uitstekende service geleverd. Snelle reactie op mijn e-mail. Er was een vertraging met de levering. De medewerker naam contract op met DPD. De dag daarna mijn luchtplanten zijn aangekomen. In goede staat, niet beschadigd. Gezonde luchtplanten. Bedankt Marleen. 10 op 10. Aanbevolen

Superschnelle Lieferung und toller Service!

Wunderschöne Produkte in sehr guter Qualität. Superschnelle Lieferung, jetzt vor Weihnachten Gold wert. Außerdem wurde mir ein kostenloser Ersatz geschickt, da mir Zuhause ein Seeigel kaputt gegangen war. Wirklich super Service, der nicht mehr selbstverständlich ist. Empfehlenswert!

Heel goed.niets mis mee.zal weer bestellen.

goede ervaring

heb goede ervaringen met Airplantshop

Aanrader

Mooie website, goede uitleg over de plaatjes zoals bijv de grootte, snelle verzending, en natuurlijk mooie plantjes. Een aanrader en blij mee!

Erg leuke plantjes en jellyfish, aanrader!

Alles was netjes verpakt en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen, de plantjes staan mooi in de kom die ik er al voor had en de jellyfish hangen erg leuk. Met name de spoetnik is echt prachtig, net een kunstwerkje! Ook fijn dat er een goede beschrijving bij zit hoe je de plantjes het best kan verzorgen. Zou deze webwinkel zeker aanraden!

Sehr schöne Pflanzen, toller Service!

Ich habe 17 verschiedene Pflanzen für mein Paludarium bestellt und ausnahmslos alle sind sehr schön und entsprechen den Abbildungen im Web-Shop. Besonders das spanische Moos begeistert, so lebendig und gesund habe ich es noch nirgendwo gesehen! Alles kam gut verpackt und inkl. einer kleinen Sprühflasche per DPD bei mir an. Sicher nicht mein letzter Kauf bei airplantshop, vielen Dank nach Holland!!!

Alles hat super geklappt.

Die Pflanzen sind wunderschön. Vielen Dank

Perfect hele mooie plantjes ontvangen

Ik ben een blije klant die vaker bij jullie komt kopen. Super goed verpakt. Snel geleverd en prachtige plantjes.

Ampereweg 25

2627 BG Delft