Klantvriendelijk goeie kwaliteit

De plantjes zijn heel decoratief. Past in ieder huis.

Hier stimmt alles,uneingeschränkt empfehlenswert!

Hallo Airplant Liebhaber! Bin nach über 20 Jahren Pause wieder in die Tillantsienhaltung eingestiegen. Nachdem das Angebot hier im Umfeld eher mau war habe ich mich auf die Suche nach einem online-Händler gemacht und bin hier nach einiger Suche fündig geworden. Bisher habe ich 2 x Tillandsien von hier bestellt und bin restlos begeistert. Gut gestaltete Webside,problemloser Versand,gute und sehr umsichtige Versandverpackung und die Pflanzen selber sind ein Traum: -Größer als erwartet -alle toll gewachsen -kerngesund,gepflegt und ohne Beschädigungen. Alles toll und IMMER WIEDER!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima, goed verzonden, onbeschadigd, en mooi plantjes

Ik heb zo'n keer of 3 nu besteld bij Airplantshop. Vooral de eerste keer vond ik het spannend om plantjes via de post te krijgen. Tot nu toe is het telkens goed gegaan gelukkig. Plantjes zijn prima en leuk verpakt. Zijn onbeschadigd aangekomen. En het zijn mooie plantjes waarvan je niet zou zeggen dat ze een paar dagen 'onderweg' zijn geweest. Erg blij mee! Fijn dat er een ruim aanbod is om uit te kiezen

Hat alles geklappt

Sieht alles gut aus!

Supersnel en correct !

Verrast door de mooie combinatie van de plantjes.

Eenvoudig en snel

Graag nog een keer

Mooie planten, en keurig verpakt

super . prachtig.

Ik heb een dode druivenstronk aangekleed mmet de prachtige lucht^lantjes . Is awesome !!!!

Sehr schöne Pflanzen, gut verpackt und schnell geliefert.

Sehr schöne Pflanzen, gut verpackt und schnell geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Es hat mir sehr gefallen!

Ich bin durch Zufall auf dieser Seite gelandet und das Angebot hat mir sehr gut gefallen. Ich habe auch sehr schnell das richtige gefunden und die Lieferung ging sehr schnell. Als ich die Pflanze auspackte entsprach sie genau der Beschreibung ich war sehr zufrieden. Ich kann diesen Shop nur weiterempfehlen. MfG Lothar

Perfecte service!

Mooie site, duidelijke uitleg verzorging plantjes, snelle levering en goed verpakt.

Prachtige plantjes,

De plantjes zijn prachtig. Met zorg ingepakt en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Mooie planten groot, goed verpakt en snelle levering

Mooie luchtplantjes

Mooie collectie plantjes, goed ingepakt

Perfect!

Plantjes leuk ingepakt,goede informatie naar verzorging toe misschien waren ze wel iets kleiner dan verwacht maar geen probleem!

Mooi product, snel geleverd.

Een feestje om het pakket uit te pakken

Het bestellen ging makkelijk en het werdt snel bezorgd. De planten zijn precies zoals het werdt omschreven. Heel blij mee en hopelijk mogen ze snel groeien

Goed en zeer geduldig

Via WhatsApp kreeg ik antwoorden op al mijn vragen. Ook werden er foto's genomen van de plantjes die voorradig waren om zeker de juiste keuze te kunnen maken. Eind goed, al goed. Ik ben blij met mijn plantjes!

super tevreden!

Snelle levering, mooi ingepakt, De mystery box was super leuk! Ik had planten gekregen die ik zelf niet uit had gekozen en gelukkig maar, want ze zijn heel mooi!

Snelle levering, mooie plantjes met uitleg over de verzorging. Ik ga er zeker meer bestellen

Zeer snelle levering en heel secuur ingepakt

Really good customer service. Also very healthy plants.

Goed omschreven wat je koopt. Op tijd geleverd. Uitleg verzorging is duidelijk. Staat leuk!

Goede ervaring

Snelle levering. Netjes verpakt.goede ervaring/verwerking transporteur. Mooie plantjes. Heldere uitleg/documentatie. Wel jammer dat een paar dagen na mijn aankoop 15% zomerkorting gegeven wordt. Order 20515. Speciaal opgehoogd voor franco levering. Heel tevreden over mijn nieuwe plantjes.

Ampereweg 25

2627 BG Delft