Mooi plantje, goede verzorgadviezen

Ik heb onlangs een streng Spaans mos besteld bij deze winkel. Geen alledaags plantje. De bezorging was snel, het plantje was zorgvuldig ingepakt en met een aantal goede adviezen voor verzorging van het plantje. Ik ben heel tevreden.

Heel gelukkig met mijn aankopen

Alles is naar wens en volgens afspraak verlopen. Mooie plantjes en zeer hoge kwaliteit.

Erg blij met mijn 'jelly fish' luchtplantjes

Ze zijn erg schattig, die luchtplantjes in een zee-egel, die eruit zien als kwalletjes. Het trio'tje dat ik bestelde is klein (dat klopt ook met de beschrijving). De plantjes hebben de reis per post redelijk doorstaan. Met de handige instructie heb ik ze weer aardig opgepiept. Ik ga zeker nog eens wat bestellen!

Snelle levering, mooi plantje

Wunderschöne Pflanzen....schnelle Lieferung!

Ich habe die Tillandsien im Seeigel bestellt und bin begeistert!Sehr schnelle Lieferung und liebevoll verpackt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer tevreden met de producten en service

Alles kwam netjes ingepakt, op tijd, zelfs met ‘personal touch’ xD, en een van de plantjes heeft nu 3 bloemen (binnen 3-4 dagen na het ontvangen van het pakketje, heel leuke verrassing :)) Ik zou graag deze shop aanbevelen!

Super goed

Mooie plantjes, leuk en goed verpakt!

Mooie Tillandsia's geleverd!

Volle bos, fris uitziend. Fijn dat er verzorgingstips gegeven worden. Snelle levering. Dik tevreden dus!

Snelle bezorging, nette verpakking, mooie frisse plantjes en een leuk extraatje!

Alles sehr gut

Eine schnelle Lieferung. Die Pflanzen waren gut verpackt. Und ein Pflegehinweis war auch noch dabei. Alles super kann ich nur empfehlen.

So wünscht man sich einen Kauf übers Internet

Soweit ich sehen kann, sehr gute Ware, Pflanzen sehen sehr gut aus und entsprechen dem Angebot, gut verpackt, schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alleen jammer dat de doos beschadigd en helemaal verfrommeld was,

Plantjes zijn precies als op de web site

Leuke aparte producten.

Super tevreden

TIP TOP IN ORDE , zal nog bestellen bij jullie

Schnelle Lieferung, wenig Auswahl

Hatte viele unterschiedliche Pflanzen bestellt. Es kamen aber nur eine unterschiedliche, ansonsten alles die gleichen. Der Shop schickt eine andere Sorte, wenn die gewünschte ausverkauft ist. Somit waren es alles die gleichen. Aber Service und Lieferung sind super.

Alles bestens

Pflanzen sind sehr schön und die Lieferung war schnell.

Prima. Netjes.

Schöne gesunde Pflanzen geliefert trotz extremer Sommerhitze.

Zum ersten Mal bei airplantshop bestellt und alle Erwartungen erfüllt.

super

erg snel en mooi plantje

Prima producten. Uitstekende service.

Bijzondere planten en een perfecte service.

Snel, correct en groot aanbod.

Snel, correct en groot aanbod.

Het zal één woord zijn: "FANTASTISCH"

Altijd, bij iedere bestelling bij u "Altijd goed bediend geweest en nog!!!" Ik kan u bij familie en kennissen - vrienden sterk aanraden; dit voor 100 %.

Fijne service

Met de levering van de plantjes is het een beetje mis gegaan, lag overigens niet echt aan airplanten. nl maar voor een groot gedeelte aan DPD De communicatie met airplant over en weer was gewoon geweldig. Planten hebben de lange reis erg goed doorstaan, zijn mooi van kwaliteit en erg mooi. Ik ben er heel blij mee

Schnelle Lieferung, einwandfreie Ware!

Sehr gute Übersicht im Shop. Empfehlungen und Ideen sind auch sehr gut.

Keurig

Goede kwaliteit plantjes en keurig verpakt en daarbij een snelle levering. Super

Ampereweg 25

2627 BG Delft