Fijne service!

Plantjes zien er goed uit en goede instructie meegeleverd. Zelfs een schelpje gratis nagestuurd omdat ik er nota bene zelf was opgestaan. Geen idee of ik nog airplants ga kopen, maar mocht dat zo zijn ga ik zeker terug naar dit bedrijf.

Top kwaliteit in een deugdelijke verpakking

Mooi assortiment in verrassings pakket met kwaliteits planten ,tweede keer super tevreden

alles netjes in orde, mooi verpakt, snel verzonden, goede prijs.

mooie website, duidelijk. De prijzen vallen goed mee. alles in orde

Grandioos

Geweldig, goed verpakt, gebruikershandleiding erbij, er was een artikel stuk, dat is zonder problemen en snel opgelost, dus niet alleen leuke artikelen maar ook een geweldige service.

Goede selectie en service

Goede selectie plantjes en accessoires. Planten komen altijd in goede staat aan. Fijne acties vaak.

Mooie planten snelle levering en goed verpakt

Ik ben zeer tevreden met de airplants goede beschrijving hoe te verzorgen en leuk kadotje erbij.

Gute Beschreibung und sehr schöne Pflanzen

Ich habe mir 5 Pflanzen in Seeigel dekoriert gekauft und bin mit allem (Bestellvorgang, Schnelligkeit des Versands, Verpackung und natürlich den Pflanzen selbst) sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie plantjes

Mooie tillandsia’s ontvangen, vooral de Chusgonensis is erg mooi en apart

Betoverend!

Keurig verpakt, Goed aangekomen. Duidelijke instructies. Blij!

Mooie plantjes goed verpakt

Goed verpakt zeer mooie plantjes top

Mooie planten snelle levering

Goed verpakt en als verrassing nog een extra lucht plantje .

Top levering en top product

Het product is met zorg EN vooral veel liefde ingepakt. Ook de verzorg- tips zijn duidelijk in de vorm van een flyer die erbij geleverd wordt. Dezelfde tekst staat ook nog op de site. De drie ‘kwallen’ hebben een mooie plek in de badkamer. Dank en ik ga ervan genieten ☺️

Mooie planten

Super mooie airplants Snelle levering

Immer wieder gern

1. Die Ware ist einwandfrei 2. Preis / Leistung gegenüber anderen Unternehmen ist sehr gut 3. Die Bearbeitungszeit und Lieferzeit wird dem Kunden mitgeteilt 4. Die Ware ist gut verpackt / gesichert 5. Ein kleines "Dankeschön" für die Bestellung war dabei. Geschenke erhalten die Freundschaft. 6. Die Internetseite ist übersichtlich und es wird nicht zu viel angeboten. Das ist für mich jedoch ein Pluspunkt, da man nicht mit Bildern und Informationen erschlagen wird.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Netjes - snel - goed contact - goede service - mooi producten.

Vlotte afhandeling

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Vlugge levering -goed verpakt - zeer belangrijk de mooie plantjes en nog leuk een cadeautje er bij

Snelle levering met mooie plantjes

Mooi overzichtelijke website die je geweldige ideeën geeft, vol creativiteit. De plantjes zijn mooi en gezond. En de grootte van de plantjes staan duidelijk op de website en kloppen ook.

Blij verrast

De plantjes waren van hoge kwaliteit en verrassend formaat en de bezorging was snel en verliep soepel. De plantjes waren degelijk verpakt en voorzien van duidelijke instructies hoe ze na ontvangst te verzorgen, zowel vooraf per mail toegestuurd als met bijgeleverde instructies bij de zending. Zag meteen legio nieuwe mogelijkheden, dus na 2 dagen al een nieuwe bestelling geplaatst...

Top product in een perfecte verpakking.

Zeer duidelijke site , Top product in een perfecte verpakking. Heel verzorgt product waar we lang van hopen te kunnen genieten. M.v.g.gerard

Mooi plantje, nette levering

Ampereweg 25