Plantjes zijn perfect ingepakt en er zit een goede beschrijving bij hoe ze te verzorgen

Prima ! Zeer verzorgd. Een feestje om te openen. Maar belangrijkste, goede producten.

Easy bestellt , bezahlt und geliefert

Ich bin begeistert- top Ware, perfekt verpackt, gesunde Pflanzen, kurze Lieferzeit. Danke

Hervorragender Service

meine Pflanzen wurden sehr schnell geliefert, sie waren sehr gut und liebevoll verpackt und alle in hervorragendem Zustand. Besser kann man es nicht machen. Vielen Dank

Tevreden met 1 min puntje

De plantjes werden snel en goed verpakt geleverd. Heb ze direct na ontvangst verzorgd. Dat is echt nodig, maar werd duidelijk gezegd door hen. Hierdoor kregen ze hun model prima terug. Alleen 1 soort was er niet en ik kreeg ongevraagd een vervanging. Dit had ik graag even overlegd willen hebben. Gezien mijn doel met de plantjes. Maar wat ik ontvangen heb is prachtig. Goede kwaliteit!

Dagen thuis zitten wachten op bestelling die niet afgeleverd werd.

Ben tevreden over de producten. Niet over de levering is ruim 1 week onderweg geweest. Mijn eerste email heb ik antwoord op gekregen dat de bestelling de dag daarna zou worden bezorgd. Mijn 2e mail waarin ik aangaf nog niets te hebben ontvangen en vroeg of de airplanten beschermd waren voor het koude weer heb ik tot op heden geen antwoord gehad. Vind dit erg jammer!!

Mooie stevige planten.

Voor herhaling vatbaar.

Goede kwaliteit Fantastisch service Snel

Duidelijke site , mooie producten , snelle levering , netjes en zorgvuldig verpakt , duidelijk info omtrent verzorging airplants.

Airplantshop zelf is prima. Alleen de vervoerder dpd liet te wensen over. Ondanks de neerzettoestemming hebben ze de levering die vrijdags bezorgd zou worden retour genomen en pas op maandag bij een pickup point gebracht.

Ik ben best tevreden.

In het begin had ik 5 sterren gegeven maar de laatste 2 bestellingen waren een deel van de plantjes verdord wat ik heeljammer vond maar ze zoeken altijd voor een oplossing wat ik wel zo prettig vind.

Premiere geglückt, alles prima

Ich habe zum ersten Mal bestellt und war natürlich skeptisch, weil ein so zerbrechliches Produkt einen so langen Weg auf sich nehmen muss, aber hat alles super geklappt. Die "Qualle" sah ganz bezaubernd aus und kam als Geschenk sehr gut an. :)

Kräftige Pflanzen und schnelle Lieferung

Ich war sehr positiv überrascht. Ich habe tolle kräftige Pflanzen erhalten die sehr gut verpackt bei mir ankamen. Die Lieferung war sehr schnell.

Erg tevreden

Uitstekende service en erg mooi en goed verpakt

Echt wen cadeautje om te krijgen

Snelle nette levering. Prachtige plantjes. En het was zo leuk verpakt echt aandacht aan gegeven. Een zelf geschreven groet op de sticker. Ik werd er helemaal blij van. De verassingsbox was dus een hele aangename verassing.

shopping was easy and fun

The website provides good pictures and descriptions about the air plants which facilitates choosing among them. I had a special design for my airplants in mind and I could easily choose among the plants in the website, thanks to the clear descriptions. The plants were securely packaged and came with no damage within a few days. They look beautiful and healthy, and I am planning to purchase more in the future.

Hele fijne webshop!

Een duidelijke site met heel veel keuze aan air plantjes. Keurig verpakt en snel verzonden. En de plantjes zijn heel mooi en het staat heel gezellig in huis.

Goed aangekomen, goede instructie, goede plantjes

Snel en naar verwachting.

Altijd goed verzorgd met een persoonlijke touch

Ik heb nu 3x en verassingsdoos besteld en het was elke keer goed voor elkaar. Verzorgd ingepakt en een persoonlijk berichtje op een briefje erbij geschreven.

Netjes en zorgvuldig verpakt

Ik heb al meerdere keren bij jullie besteld, altijd goed alleen deze keer was het rode plantje beschadigd,maar de rest was keurig

Snel geleverd, goede kwaliteit en prima ingepakt!

Ik heb de plantjes snel ontvangen. Ze zagen goed uit en waren heel goed ingepakt zodat ik ze zonder beschadigingen heb mogen ontvangen.

Sehr schnelle Lieferung mit guter Ware

Schnelle Bearbeitung

mooie plantjes

De tilandsia kwam zorgvuldig verpakt aan en zagen er goed uit.

Fast!

Ampereweg 25