Alles super

Schnelle Lieferung und sehr schöne Pflanzen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Die Pflanzen haben eine besonders gute Qualität! Die Lieferung ging auch sehr schnell und das Paket war liebevoll gepackt. Ich habe gleich nochmal bestellt. Vielen Dank!

Zo leuk deze plantjes

Snelle levering en ruime keuze. Goed en leuk verpakt.

goed en netjes

goed en netjes verpakt misschien per soort verpakken voor betere herkenbaarheid

Snelle levering, goed verpakt, product zag er goed uit. Blij mee!

Mijn airplantjes zijn snel en keurig verpakt geleverd.

Zeer mooie plantjes!

2 sets airplants Jellyfish gekocht. Hangen erg mooi!

Top service!

Mooie luchtplantjes! Fijn dat jullie mijn persoonlijk even erbij hebben geschreven, want het was een verjaardag cadeautje voor mijn beste vriend! Snelle en nette levering!

Prima service!

Het lukte mij even niet om online een bestelling te plaatsen, maar na contact erover gehad te hebben, werd dit keurig geregeld! En was het kadootje nog op tijd binnen.

Alle producten goed verpakt.

Alles wunderbar.

Alles hat bestens geklappt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Plantjes ontvangen zoals ik had besteld.

Plantjes zitten goed verpakt in een stevige doos. Ook in leuk papier met grappige sticker erop. Ook snelle reactie ontvangen toen er wat problemen waren met het bezorgbedrijf.

Snel geleverd en goed verpakt

De bestelling was heel goed

De plantjes en schelpen zijn geheel naar mijn verwachting. Super

Top Versand!

Zügige Abwicklung, faire Preise, guter Versand, Pflanzen in einem optimalen Zustand!

Prachtige planten

Snelle service, goede kwaliteit!

Fast delivery - great quality

It was easy to choose, affordable prices, super fast delivery and the plants look so much better than I expected!

hele goede ervaring

snelle levering en netjes verpakt en aangekomen.

Mooi en goed!

Snelle levering, keurig verpakt en precies hetgeen ik besteld had. Kortom betrouwbare webwinkel!

Heel blij

Kei leuk cadeautje

Prachtige planten

Vlot geleverd en planten in prima conditie. Mooie volle bossen Spaans mos. Jammer dat ik geen foto kan toevoegen ;-)

Geweldig!

Snel ontvangen. Had de surprise box; was heel mooi en goed verpakt. Prachtige plantjes en een mooie selectie en variatie. Nu zelf op stronk gelijmd. Staat mooi, zien er gezond uit! Zal hier zeker vaker bestellen als ik zoiets zoek.

Beetje prijzig, snelle communicatie

Vraag op vrijdagavond gestuurd en kreeg dezelfde avond nog reactie.

Perfect!

Snelle en keurige levering! Plantjes waren goed en leuk verpakt en bij mijn bestelling zat ook een duidelijk briefje qua verzorging!

Geweldige shop

Leuk assortiment van mooie planten,snelle levering. En gaat er buiten hun schuld toch iets mis bij de vervoerder dan wordt dat op een bijzonder persoonlijke manier op gelost. Chapeau

Ampereweg 25

2627 BG Delft