Netjes ingepakt, mooie plantjes, ben er erg blij mee!

Alles was perfect. Snelle verzending, mooie kwaliteit plantjes, keurig ingepakt.

Alles top!

Tolle gesunde Pflanzen, schnelle Lieferung! Werde auf jeden Fall wieder bestellen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie plantjes snel geleverd. Service gaat verder dan alleen verkoop.

De plantjes zijn mooi worden snel geleverd. Ik ben bezig een plantenbak te maken. Een plantje was niet voorradig. Op mijn vraag wat ik er eventueel voor in de plaats kon nemen werd meegedacht. De cotton candy past perfect bij de andere plantjes.Bedankt Marleen!

Die Pflanzen waren ziemlich ausgetrocknet.

Nach dem Einlegen in Regenwasser und dem Aufstellen ist eine Pflanze schon eingegangen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schneller Versand, tolle Pflanzen

Bestellung wurde sehr schnell verschickt. Pflanzen waren sehr hübsch und sicher verpackt. Es wurden keine Pflanzen beschädigt. Pflanzen sehen aus, wie auf den abgebildeten Bidern.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd en de plantjes waren heel zorgvuldig ingepakt.

Goed!

Valt tegen

De plantjes en ‘hoedjes’ waren erg klein en ik verwachtte verschillende soorten!

heel goed

Mooie plantjes vlugge levering en goed verzorgt voor vervoer, toppie. zeker een aanrader.

Zowel de bestelling als de levering verliepen uitstekend. Dankzij het heatpack hebben de plantjes niet afgezien van hun verhuis, 2 surprise boxen besteld en zeer aangenaam verrast van het aanbod! Ook heel leuke intérieur- en verzorgingstips op de website. I ❤️ airplantshop

Snelle en goede nette levering

De bestelde plantjes waren er nog vlotter dan verwacht. Goed verpakt en nog eens duidelijk gemaakt wat te doen na uitpakken. Ze staan schitterend op onze koraalsteen.

Guter Händler

Super schnelle Lieferung. Tolle Pflanzen. Besser wie im Baumarkt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Einwandfreie Ware, schnelle Lieferung.

Perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en mooie planten

Snelle levering goed verpakt en mooie kwaliteit van de planten

Plantjes mooi in compacte verpakking.

Plantjes mooi en in gezonde staat ontvangen

Wunderschöne, gesunde Pflanzen

Ich habe hier meine ersten Luftpflanzen bestellt. Sie sind wunderschön und kräftig, zwei tragen sogar Blüten. Ich habe mich wie ein kleines Kind gefreut, als ich das Überraschungspaket geöffnet habe und bin sehr zufrieden mit meiner Ausbeute. Ich hätte mir nur gewünscht, dass eine Info dabei wäre, welche Arten ich nun bekommen habe. Einige sind ja sehr markant zu erkennen, aber andere kann ich nicht eindeutig auseinander halten. Ansonsten aber sehr empfehlenswert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

de airplants zijn mooi en perfect prima

Maar hoe ik het ontvangen hebt ,dat kan misschien beter. Het ligt niet aan jullie maar bij het sturen naar DPD . De doos was zo in-gekreukeld dat er iets zwaars op het pakketje heeft gestaan . Dat kan naar DPD zijn gebeurd of van DPD naar mij. Maar gelukkig zijn ze heel bij mij aangekomen.

Sehr schnell, alles bestens!

Qualität der Ware einwandfrei; sehr schnelle Abwicklung, alles top!

Schneller Versand toller Pflanzen

Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Plantjes voldoen volledig aan verwachting.

Pos: product en verpakking verzorgd. minpunt:De ingeschakelde courrier DPD NIET OK. Bij levende artikels kan een gebrekkige aflevering ook gevolgen hebben voor het product. Klacht bij DPD maar is best ook een van jullie bezorgdheden.

Mooie produkten alleen ging de levering niet zoals verwacht.

De producten zijn erg mooi, het telefonisch contact over het te leveren beschadigde product was erg netjes. Er is fijn meegedacht naar de oplossing. Voor airplants.nl dus 5 sterren. Ik had gevraagd of deze geleverd konden worden op een specifieke datum. In overleg zijn de producten afgeleverd bij ver verzendmaatschappij. Echter heeft deze er erg lang over gedaan. Dat was jammer. Voor de verzendmaatschappij dus 3 sterren want via de track&trace was het wel goed te volgens. Het pakket heeft erg lang op het depot gelegen. Maar goed, we zijn er blij mee!

Vrolijk

Ik word niet alleen vrolijk van die fantastisch mooie plantjes maar het is ook allemaal prima geregeld. Netjes verpakt en mooi op tijd.

Mooie, gezonde planten

al meerdere keren planten besteld. Ze zien er gezond uit. Goed verpakt. Ik ben soms verbaasd hoe groot de plantjes zijn. Erg tevreden.

Snel en mooie plantjes geleverd

Duidelijke omschrijving , snelle levering en mooie verschillende plantjes

Mooie planten. Boven verwachting

De te bestellen grote van de planten klopt. Goed verpakt en snel geleverd

Ampereweg 25

2627 BG Delft