Super !! En snel geleverd

Zie bovenstaande

Netjes verstuurd

De plantjes waren goed verpakt. Minpuntje: ik had cadeauverpakking gevraagd, dit kostte 75cent p.p. extra. Als jullie bedoelen, 2 stickers op de doosjes teplakken is decadeauverpakking, dan vind ik 75 cent wel heel erg veel geld. Op dit punt na, heel netjes verstuurd

alles naar wens, geen klachten.

eerste ervaring met deze plantjes en dus ook met airplantshop. alles netjes ingepakt geleverd, en ook snel ondanks alle drukte. zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!

blij met mijn plantjes

De plantjes waren in prima staat . DPD als bezorger was wat minder .

Hele mooie cadeautjes om te geven Iedereen vond het heel mooi. Bedankt hiervoor .

Goed verpakt

Alles zit goed in gepakt en snel geleverd Mooie airplantjes zien er zo uit als op de site

Goede levering en netjes ingepakt en verzonden

Goed ingepakt en ook nog een duidelijke instructie van hoe je je plantjes kan verzorgen ik ben erg tevreden

Snelle en keurig verzorgde levering

Plantje in glazen bol ziet er leuk uit

Het zijn hele mooie plantjes service is goed ben er heel blij mee

Snelle levering ,goed verpakt en ziet er mooi uit

Mooie planten, goed verpakt en snel geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit plantje, leuk cadeautje om te geven, maar zeker ook om te krijgen !

Goede kwaliteit, netjes verpakt en snel bezorgd.

Goed verpakt, vlotte bezorging.

De plantjes zagen er goed uit. Ik moest ze pas een paar dagen later cadeau geven, dus het advies om de plantjes even te besproeien was prettig.

Prachtige planten

Netjes verpakt met een goede uitleg wat je moet doen als je de planten ontvangen hebt.

Alles Super

Versand erfolgt sehr zügig alle Sachen sehen in echt noch besser aus als auf den Bildern netter Kontakt bei Problemen. Ich würde immer wieder hier einkaufen.

Uitstekend!

Heel klantvriendelijk. Altijd goed verpakt, snelle verzending en supermooie verse planten/plantjes!

Heel goede service, snel in huis

Veel keuze, leuk idee

Snelle levering keurig verpakt

Snelle levering, met liefde voor de plantjes ingepakt

Außergewöhnlich

Die Quallen sind wirklich schön. Ich würde sie am liebsten alle selbst behalten, aber einige werden auch verschenkt. Alles ist heile angekommen und als Geschenk auch wunderbar verpackt.

Ik had het plantje groter verwacht :)

Ik dacht eigenlijk dat de zee egel achtige met plantje iets groter zou zijn. Misschien heb ik niet goed naar de omschrijving gekeken.

Vlotte bestelling

De levering was vlot en alles was mooi verpakt. Ik ontbrak echter de gratis plantenspray die ik verwachtte bij de bestelling.

fantastisch

Plantjes en beeldjes waren goed verpakt.

Amazing customer support, thanks

Amazing customer support over the phone

Ampereweg 25

2627 BG Delft