meedenkend, kundig en vriendelijk!

Voor een zakelijke attentie had ik n bijzonder verzoek en ervoer het als zeer prettig, hoe kundig, meedenkend en écht vriendelijk airplantshop.nl met zijn klanten omgaat. Daarna is alles meer dan compleet en op tijd geleverd. Super gewoon!

Super mooi en heel snel geleverd!!

Hele mooie plantjes !!

Sehr zu empfehlen

Sehr schneller Versand. Sehr tolle Produkte. Immer wieder gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zo vlug ontvangen, alles perfect en prachtig!

Aanrader

Snelle levering, netjes verpakt en duidelijke informatie en instructie voor je plantje. Top!

Ik ben supercontent

Super, snelle levering. Mooie producten.

TOP!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, mooie planten!

Bestelde plantjes al de volgende dag in huis. Mooie plantjes, netjes verpakt.

Wederom weer perfect

Dit is de 2de keer dat ik een bestelling heb geplaatst. Tip top verzorgd kwam het binnen. Mooi verpakt, een echt cadeautjes moment. Verzending was ook weer snel en het bestel proces is erg makkelijk.

snel en vakkundig

Bestelling ging vlot, goed verpakt.

Hartelijke mensen met eigen initiatief

Het plaatsen van de bestelling verliep vlekkeloos, het is lekker makkelijk gemaakt. Al snel ontving ik een telefoontje van een leuke medewerker. Er werd mee gedacht, een attent voorstel gedaan en het contact verliep enorm fijn. De bestelling ontving ik de volgende dag en de vele plantjes (besteld als relatiegeschenk) zagen er elk mooi en verzorgd uit.

Kon niet beter

Netjes verpakt ,en op tijd geleverd

Mooie plantjes, goede verzending

De site is overzichtelijk en er staat een goede uitleg bij de verzorging van de plantjes. De verzending was snel, en goed verpakt in leuke kleine verpakkingen.

goed verzorgt

De plantjes die ik besteld had, zijn allemaal apart verpakt. Prima

Prachtige plantjes

Snelle levering, precies wat ik verwacht had

Ich bin zufrieden.

Die Bestellung war unkompliziert und der Versand innerhalb weniger Tage bei mir. Die Pflanzen und Seeigel schalen waren alle heile und soweit ich es beurteilen kann auch gesund. Kleines Minus da die Seeigel Schalen, besonders das rote auf das ich mich sehr gefreut hatte, doch sehr klein waren. Außerdem wird auf der Internetseite ab 50€ bestellwert von einem kleinen Pflanzen spray zum verschenken geschrieben. Das Spray wurde bei meiner Bestellung vergessen. Der Support hat es aber auf Nachfrage umgehend nach geschickt. Es handelt sich dabei lediglich um einen kleinen leere Pumpsprüher. Dennoch sehr praktisch. Über die Leichtigkeit der Pflege und die Langlebigkeit kann ich aktuell nichts sagen. Werde mich diesbezüglich auf der Internetseite noch einmal schlau lesen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel bezorgd, plantjes zijn mooier dan verwacht, informatie over verzorging,...

Mooie luchtplanten, snelle levering. Bedankt voor verzorgingsadviezen, ook via email

Goede planten en snelle levering

Netjes volgens afspraak

Levering prima, maar ik heb verzorgingstips gevraagd over de roos van jericho, en die heb ik nooit gekregen...

snel en soepel

Binnen 1 dag was het product al in huis. Product was top in staat en zelfs met een paar foldertjes met onder anderen hoe de plant verzorgd moet worden.

Goed verpakt en een snelle levering

Zal zeker weer bij jullie bestellen en uitstekende service.

Super service

Plantjes goed verpakt, netjes geleverd. Alles heel goed geregeld.

mooie en aparte plantjes. goede kwaliteit en ook hele leuke complete ontwerpen. service perfect

heel aparte planten en decoratie. service en verzorgingsadvies is perfect

Super Ware

Sehr schöne Pflanzen