Uitstekend verzorgd

Beide luchtplantjes waren goed verpakt en snel verzonden. Ze zijn erg leuk en ben er blij mee.

Leuk

Goed verpakt en snel geleverd!

perfect en snel bezorgd

had het besteld en was zeer verrast door de snelle levering en de hele mooie zee egels

Ontzettend leuk en een snelle levering

Verschillende airplantjes besteld. De levering was snel, goed te volgen. Er zat een duidelijk verzorgingsinstructie bij de bestelling. Ik ben er heel blij mee.

prachtige plant

De plantjes voldoen helemaal aan de verwachting en de beschrijving

Goed geleverd, geleverd wat ik had besteld en ook snel afgehandeld

Snelle levering Leuk verpakt Goede kwaliteit

Mooi item ontvangen. Goed verpakt en ruim op tijd.

heel decoratief, precies wat ik verwachtte, zorgvuldig verpakt

Jammer dat je bij de vervoerder (DPD) alleen een dag kunt kiezen voor de levering en geen dagdeel, waardoor het pakketje 5 dagen onderweg is geweest. Gelukkig hebben de plantjes het overleefd maar voor hetzelfde geld was dit te lang geweest zonder licht en vocht

Wat een leuke site

Erg leuke, hippe luchtplantjes gekocht netjes verpakt en met goede instructies voor de verzorging

Netjes en op tijd geleverd

Prachtige producten die netjes ingepakt worden afgeleverd. De prijzen liggen wel vrij hoog. Zeker voor de 'kwallen'

Was deze keer niet blij mee

Ik bestelde 3x ionantha luchtplantjes en ik kreeg 3 ini mini ionantha luchtplantjes. Ik was hier niet blij mee. Daarom deze keer 4 sterren omdat de andere wel goed waren.

Mooie plantjes goed verzorgd, klein bleek groter dan verwacht!

Ik kreeg, heel attent, een leeg sprayflaconnetje erbij, daarbij zou dan ook (gratis?) voeding meegeleverd worden vanwege de hoogte van het bestelbedrag?

Bewertung

Sehr schöne Pflanzen (wie Abbildung),sehr gut verpackt und schnelle zuverlässige Lieferung.

Kwaliteit echt goed

Er is maar een ding, verstuur aub niet meer met DPD dat gaat altijd fout , ik geef een wegzettoestemming leveren ze het toch af verderop in de straat , dat is dan niet zo erg nog maar dat er dan een verkeerd nummer op de kaart ik mijn bus gezet wordt wel, heel de week naar die buren gelopen maar die waren niet thuis na 5 dagen eindelijk contact blijkt het dus bij andere buren te liggen. Plantjes dus heel de week donker gelegen. Elke keer wat met DPD.

Mooie producten, snel geleverd. Goed verpakt. Aangezien het een vers product is zou het handig zijn als je de bezorg datum aan kan passen.

Wauw

Heel erg netjes verzonden, mooie producten.

Ich danke......

Artikel wie beschrieben. Superschneller Versand. Besser geht's nicht....

Fijne site

Leuke planten

Supersnelle levering

Levering was supersnel, goed verpakt met duidelijke gebruiksaanwijzing hoe je je aankoop na ontvangst moet behandelen.

Snelle levering, uitstekende behandeling bij klachten !

Bij mijn eerste bestelling kwamen de plantjes, goed verpakt, de volgende dag binnen. De volgende bestelling kwam ook de volgende dag binnen maar was niet precies wat ik besteld had. Vervolgens heb ik gemaild en kreeg ik dezelfde dag telefoon en mail. Er werd vriendelijk en correct gereageerd. Ze hadden mijn correcte zending al ingepakt en mijn bestelling kwam de volgende dag al weer binnen. TOP !! Mooie en leuke plantjes. Klein aandachtspuntje; de meegeleverde, gratis, sproeier functioneerde niet.

Mooi mooi

Aangenaam verast door de mooie en gevarieerde plantjes . Een aanrader om te Kopen als kado . 10/10

Schnell und einfache Bestellung

Eine gute Auswahl und ein schneller Transport! Was mich gefreut hat war noch der kleine Wassersprüher :)

Mooie producten en snelle levering.

Ik was blij verrast toen ik mijn airplants ontving, alles zag er perfect uit. Goed ingepakt zodat niets beschadigd was. Zoals geadviseerd was de plantjes gelijk in regenwater gelegd, daarna goed laten drogen en nu genieten. Dank je wel Airplantshop.

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit planten, goede prijzen en zeer snelle levering

Ampereweg 25

2627 BG Delft