Prima service !

Keer op keer een prima levering. Alles naar wens :-)

Alles wunderbar.

Alles super!!

Wunderschön

Sehr schnelle Lieferung, super verpackt. Sieht sehr gut aus, bestelle gleich noch einmal.

Top !

Leuke plantjes voor een leuke prijs. Tijdige levering.

Mooie plantjes.

De plantjes waren keurig netjes ingepakt en ik had ze zo binnen, ze zijn super mooi!

Goede service en leuke producten

De plantjes worden heel goed verpakt en snel verstuurd. Het mailcontact was goed en er werd meegedacht over hoe ik de plantjes als cadeautjes apart kon verpakken en uitdelen. Ik zou airplantshop zeker aanraden om je luchtplantjes te kopen.

Zeer tevreden!

Gemakkelijke site!.. gemakkelijk te betalen.. Niet zo makkelijk om te kiezen :):):) Snelle levering!! En mooie resultaten!!

Happy!

Zo blij met mijn 3 verschillende " kwalletjes". Zondag besteld, dinsdag binnen! Had de plantjes wel een stuk langer verwacht maar ik ga er vanuit dat ze zullen groeien. Om ze makkelijk een keer een badje te geven hebben we een doorzichtig plastic sluitinkje van de loom-elastiekjes gepakt. Deze zijn in "s-vorm". We hebben een eigen stukje visdraad aan het plafondhangertje gemaakt en daaraan als verbinding het "s-je".

Netjes geleverd en optijd, alles zag er prima uit. Leuke plantjes!

Prachtige plantjes

Ik heb de blind box gekocht en er zat een mooie variatie in aan plantjes. 2 van de plantjes hadden een beginnende bloemknop en 1 daarvan is ondertussen al mooi aan het bloeien. Heel tevreden van de verschillende soorten en formaten plantjes.

Goed verpakt en snel geleverd

Ik kende deze winkel niet. Maar wilde zo graag lichtplantjes kopen. Hier zijn de plantjes scherp geprijsd en hebben ze veel verschillende soorten luchtplantjes. De levering vond ik snel en de verpakking erg netjes. Kwaliteit van de plantjes zoals ik het nu kan beoordelen, mooi en goed. Stiekem weer aan het kijken voor de volgende bestelling..

Méér kan je niet verwachten ...

Snelle en correcte levering, maar belangrijkste is natuurlijk dat de plantjes keurig verpakt zijn zodat ze onbeschadigd toekomen! Super

Zeer prettig online tillies shoppen

Mooie planten en snelle verzending, de bezorging is niet altijd helemaal okay maar dat ligt aan de koerier :)

Zo’n top bedrijf en super goede service!! Hele mooie plantjes!!

Zeer vers ogende airplant .

Snel en goed verpakt aangeleverd. Een mooie volle plant. (Medium)

Super service en hele mooie plantjes

Bestelling werd snel en correct afgehandeld. Fijn dat in de bevestigingsmail al omschreven stond wat te doen als de plantjes net bezorgd waren. Kortom, ik ga zeker vaker bestelling plaatsen

Alles lief wie geschmiert

Alles lief wie geschmiert Unkompliziert bestellt unkompliziert geliefert wunderbar

Gerne wieder!

Die Pflanzen waren super verpackt, alle in tadellosen Zustand und die Lieferung ging sehr schnell. Toll war, dass eine kleine Sprühflasche und eine Anleitung noch dabei waren :)

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Plantjes zien er prachtig uit.

Alles mooi en goed ingepakt. Het was een kadootje om uit te pakken Levering is snel. Plantjes zien er prachtig uit.

Nette verzending mooie grote plantjes.

Duidelijke website. Mooie planten goede service.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooi verpakt, op tijd geleverd en plantjes precies zoals omschreven.

Snelle bestelling en bezorging en direct een antwoord op mijn vraag.

Goede betrouwbaar en snelle shop maar kreeg wel verzendkosten omdat ik 5% korting had.€ 35.70 aan plantjes maar 5% ging eraf. Dus kwam het onder de 35 eu Beetje raar wel leuke plantjes gelijk regenwater gespaard. Hoop dat ze lang leven.

Pracht spul

Erg mooie plantjes en goed verpakt

Erg mooie plantjes en goed verpakt

Snelle levering mooi verpakt

Top, bestelling is zeer snel geleverd goed verpakt en alle informatie aanwezig. De luchtplantjes zijn zo cute

Ampereweg 25

2627 BG Delft