Veel keuze ,goede prijs . En de plantenhouders waren echt mooi . Goed mailcontact .ook bericht dat de post.nl vertraagd was ,wat heel fijn was . Goed verpakt.

Snel verzonden goed en netjes verpakt

Bestelling was snel verzonden maar helaas 6 dagen en nabellen DPD werden plantjes bezorgd. Dus niet ten nadelen van air.plants. Plantjes waren gelukkig nog in redelijke staat, komt hopelijk goed.

De plantjes waren goed verzorgt en zagen er goed uit

Super Service

Very helpful people and beautiful plants . The delivery was very fast . Will definitely use again . Thank you

Snelle levering leuke plantjes

Makkelijk te bestellen, nette aflevering.

Het was al een feestje om de plantjes uit te zoeken, maar als je het pakketje dan binnen krijgt en ziet hoe zorgvuldig het extra verpakt is en met leuke stickertjes op de verpakkingen, maakt het feest echt compleet. Ben blij met mijn airplantjes ze hebben allemaal een mooi plekje gekregen

Heel goed verpakt

Goed aangekomen.

Planten zagen er echt super goed uit. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Antwoord heel erg snel pp je vragen. Alleen helaas de bezorger DPD. Liet het echt af weten. Houd ze eigen niet aan de afspraak om te leveren. Tot 2x toe helaas. Maar het contact met airplant was echt super goed. Ze heeft er alles aan gedaan om de bezorging goed te laten verlopen.

Top producten

Vantevoren al een bericht hoe de planten te verzorgen bij aankomst. Keurig verpakt. Mooie kwaliteit luchtplanten. Door foto's met een hand, goed de grote in te schatten .

Prima verzonden en snel geleverd.

Tevreden, één plantje in potje was beetje beschadigd,

Bestelling vlot, goede service jammer dat bij het transport de doos was beschadigd en plantje in potje was een stengeltje afgekreukt.

Mooi ingepakt

100 % tevreden.

Mooie plantjes voor een leuke prijs

Precies zoals verwacht

Prima plantjes. Precies zoals verwacht. En ook nog eens goed verpakt tijdens vervoer.

Goed verpakt snelle levering

Goed verpakt snelle levering

Mijn ervaring is dat het goed beschermd en snel geleverd wordt en de plantjes zien er mooi en gezond

Heel erg goed

Schnell und transparente Kommunikation

Sehr schnelle Lieferung. Die Pflanzen waren gut verpackt und kamen ohne Schäden an.

Mooie airplantjes en snelle levering

Heel tevreden. Prachtige collectie.!

Geweldig. Een heel fijn pakket waar je blij van wordt. Vlugge levering. Vriendelijk en behulpzaam contact. Wat wil een mens nog meer?

Komt altijd gaaf aan!

Het was bang afwachten naar de staat van de plantjes na een reisje Nederland - België . Dit bleek echter niet nodig omdat alles zeer zorgzaam was verpakt .

Superleuk bedrijf met leuke producten

Ik heb wat besteld als cadeautje voor iemand, het pakketje kwam op tijd en goed verzorgt aan. De plantjes waren niet beschadigd en volgens de beschrijving en dus gezond om gelijk op te hangen! Ook zit er een goede omschrijving bij hoe je het plantje het beste kan verzorgen na de reis.

Plant ziet er echt heel mooi uit, goede uitleg verzorging erbij en heel netjes geleverd. Ik ben er heel blij mee.

Was op vakantie toen het bezorgd werd maar alles zat netjes verpakt in de doos.heb alleen veel moeite met het visdraadje denk dat ik het niet goed doe,had graag een voorbeeldplaatje gehad bij de levering.

Ampereweg 25

2627 BG Delft