Hat alles geklappt

Hat alles geklappt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles keurig netjes ingepakt. (Het hartje op de doos deed ‘t hem). Mooi logo en lettertype. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Ik ben fan en zal zeker nog eens een bestelling plaatsen!

Gauw thuis en zeer mooie plantjes

Top verpakt. Mooie plantjes en niet duur

Erg happy met de service en de plantjes

Binnen 2 dagen mijn bestelling ontvangen. Plantjes zijn goed verpakt.

prima shop met goede planten

ik zal vrienden jullie zeer aanbevelen

Hele fijne ervaring. Altijd weer verrast als jullie luchtplantjes binnen komen

Snelle bezorging, mooie plantjes

De surprise box is echt een aanrader! Super leuk en gevarieerd Ook het Spaanse mos is prachtig!!

Erg leuke website met diverse luchtplantjes. Ook vlotte levering met goede kwaliteit plantjes. Zelfs een persoonlijk berichtje omdat de gratis plantenspuit er niet was en kreeg zelfs een alternatief. Ik raad het zeker aan.

Goed!

Goed! Het XL Spaanse mos bosje viel kleiner uit dan ik had verwacht, maar de strengen zagen er een stuk gezonder, sterker en levendiger uit (en voelden zachter aan) dan het grotere bosje wat ik van een andere webwinkel binnenkreeg. Ik ben er dus zeker tevreden mee. Het is best moeilijk om Spaans mos te vinden in bijv plantenwinkels, en nog moeilijker is het om het in zo'n goede staat aan te treffen. Erg bedankt dus! Ook aan de informatie over de verzorging op jullie site heb ik veel gehad. Uit dit alles blijkt dat jullie echt geven om de planten die jullie verkopen, en om de klanten die bestellen.

Mooi product. Duidelijke informatie

prima ervaring

Duidelijke site en realistisch aangegeven wat je ontvangt.

Uitstekemd, duidelijk te bestelen.

Excelent, thank you! Nice plants and super nice package. 10/10. The most nice experience this year.

Alles was goed ingepakt

Prima verzorgd

Gemiddeld!

Ik had 10 airplantjes gekocht. Op het plaatje kreeg je de indruk dat ze diverse kleur en grootte hadden. Toen ze arriveerden, op tijd, goede en vriendelijke verakking, bleek het om 10 plantjes van dezelfde kleur en grootte te gaan. Ik vind dat erg jammer.

Leuke plantjes, goede service

Voor de 3e keer air plantjes besteld. ze komen snel en goed verpakt binnen. Er zit steeds een folder bij over hoe ze te onderhouden en tips. ERg leuke plantjes waar je heel veel mee kunt!

Snelle, goeie service! Mooie plantjes, blij mee.

Blij met info site, alleen zou het daar wel makkelijker/ sneller zoeken kunnen zijn. Verder erg blij met ontvangen bestelling. Bedankt!

Snelle levering van een heel leuk 'plantje'!

Plantjes online bestellen, hoe ziet het eruit als je de order thuis krijgt? Blijft een gok! Deze keer niet, schattige airplantjes veilig, snel en heel thuis ontvangen. Hangen nu mooi in onze woonkamer.

Mooie plantjes

Oke

Geweldige service

Snelle levering , goed verpakt en hele mooie producten. . Maar wat nog geweldiger is , is de service , ik had een kapotte schelp en mailde of het mogelijk was dat ik alleen een schelp kon krijgen. Meteen kreeg ik al antwoord dat de schelp onderweg was. De volgende dag kreeg ik een mooie schelp via de post met een mooi lief hand geschreven kaartje er bij , ik was echt verrast . Zo een bedrijf krijgt van mij een dikke 10 .

goed verpakt

Gouden muis met airplantje was goed verpakt en staat nu te pronken in de woonkamer.

Zag er goed uit

De plantjes waren netjes en goed verpakt. En zagen er mooi uit. Netjes uitleg erbij, en de levering was snel

Tot nog toe: prima!

Plantjes goed ontvangen. Ik hoop er lang plezier van te hebben. Zal (indien mogelijk) binnenkort een foto sturen. Ben, helaas, alleen de lijm vergeten te bestellen. Kan dat alsnog als brievenbuspost?

Heel erg leuk

Onwijs leuk en geweldig leuk ingepakt. Ze waren een beetje zielig en hadden een badje nodig maar na een uur waren ze helemaal opgeknapt.

Mooie plantjes

Mooie plantjes, snel geleverd.

Ampereweg 25

2627 BG Delft