Prima en naar verwachting

ik ben echt blij en onder de indruk over de mooie spaans mos die me gezonden is.

De verzending ging problematisch. ik had op donderdag besteld en vrijdagmorgen in de trein kreeg ik het bericht dat het rond lunchtijd bezorgd zou worden. Om kort te gaan het is in het centrum een 3.5 km van mij vandaan bij een plantenzaak afgeleverd. Toen ik het daar ging ophalen winkel gesloten. 2 dagen later had ik geluk en kon de plant ophalen. De airplant is zo een week onderweg geweest. Maar gelukkig nog geheel goed en na een uurtje dobberen hangt hij er prachtig bij.

Snelle bezorging

Netjes verpakt, mooie kwaliteit en snel bezorgd. Top!

Zeer tevreden!

Ik ben goed te spreken over de service en de kwaliteit van de planten

Alles is zorgvuldig ingepakt en er zat een persoonlijke boodschap bij. Heel attent.

Was heel goed verpakt Alles ziet er goed uit

Snelle levering mooie plantjes

Ik heb een verrassingsbox besteld. Er werd snel een doos geleverd met daarin goed verpakt nog een doosje wat op zich al een kadotje leek met daarin 10 airplantjes. Er zit een duidelijke verzorgingsinstructie bij. Ik ben erg blij met de aankoop en zeer tevreden met de service.

Snel geleverd en met zorg verpakt

Tijdige en verzorgde levering en correcte afhandeling van de afspraken.

Mijn eerste bestelling bij Airplants, even iets nieuw en spannend, maar tevreden over de levertijd en manier van leveren. Goede communicatie tussen mezelf en Airplants. Ik zal nog wel bestellingen plaatsen in de toekomst.

super

het werd super snel geleverd en was goed verpakt nu genieten we van de mooie tillandsia

Hele mooie airplants, snelle verzending en heel blij verrast met de suprise box

Tevreden klant

Alles goed en vrij snel aangekomen. Met de nodige uitleg over de verzorging enzo. Tevreden van deze webshop.

Planten zijn goed verpakt en op tijd aangekomen. Heel apart zo'n airplant

Leuke plantjes, snelle levering!

4 stuks gekocht, 2 stevige en 2 friemeltjes-klein. Na een dag een douche gegeven en goed laten drogen, zoals geadviseerd. Benieuwd hoe ze het blijven doen, heb ze pas een paar dagen. Nu nog een bak voor regenwater vinden en buiten zetten...

Top!!

De bestelling was al zeer snel geleverd op een zaterdag, zeer mooi en degelijk ingepakt. De plantjes zien er goed uit en niet te duur. Zeker een aanrader.

Parfait rapide et généreux

Très heureuse de cette commande !

Wat een leuke verrassing!

Dit verjaardagskado had ik niet verwacht. Het is een heel speciaal en classy kado. Ik ben er heel erg blij mee! Ook fijn dat er begeleidende tekst bij wordt gegeven hoe de plantjes te verzorgen. Top verzorgd!

Snel geleverd, plantjes zijn mooi!

Mijn bestelling werd snel bezorgd, plantjes zaten goed verpakt en zagen er goed uit!

Goed en verrast

Was goed verpakt, als een kadootje. Snel ontvangen.

Snel geleverd, prima verpakt...top

Snelle levering, heel goed verpakt, was echt een cadeau om open te maken!!!

Super Shop

Schon zweimal bestellt und bestimmt nicht das letzte Mal. Super schnelle Lieferung und die Pflanzen sind sehr gut verpackt und sehen fantastisch aus.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Middelmatig

Niet alleen vond ik de verpakking veel te ruim, de uiteindelijke verpakking in een zakje in een nogal grote doos vond ik wat slordig

Zag er gezond en prima uit

Snelle levering. Meedenken met issues van de bezorger. Pakket met veel aandacht goed verpakt. Alles afzonderlijk in een vrolijk papiertje verpakt, versierd met leuke stickers. Airplantjes zelf zijn in goede staat ontvangen en zien er gezond uit.

Snelle en keurige levering

Het is voor mij de eerste keer dat ik airplantjes heb gekocht, dus moet zien of ze het bij mij gaan overleven in de badkamer. Ze hebben een leuk assortiment en je krijgt duidelijke instructies meegeleverd. Prettige website en vlot geleverd. Ook leuk om cadeau te geven. Ga hier zeker nog eens bestellen.

Ampereweg 25

2627 BG Delft