Geweldig.

Snel levering.bestelling top.ben hëëel blij mee.als ik wat nodig heb /wilt ik wordt hebberig hiervan bestel ik weer bij jullie.Hartelijk dank hr gr.

Netjes

Prachtige plantjes.

Snelle levering, prachtige planten

Super snelle levering. Mooie planten. Fijn dat er een extra beschrijving bij zit voor beginners.

Is goed

Ben er blij met m'n plantjes.ze waren netjes verpakt.en er zat een lief briefje bij

Heel tevreden

Prima services, snelle levering. Enige aanbevelingen is om een gebruiksaanwijzing mee te leveren.

Mooie airplants

De airplants waren goed verpakt. Na levering heb ik ze een beetje besproeid met regenwater Ze staan er mooi bij. Heel blij mee

Helemaal top

Leuke website! Snel besteld en nog sneller geleverd! Ze zijn super leuk!

Super bedrijf en hele goed service is zeker een aanrader om hier die hele mooie airplants te bestellen. En worden super goed verpakt op gestuurd.

Wordt goed geleverd met beschrijving hoe je de plant moet verzorgen, top

Duidelijke site. Met mooie planten. Soms moet je maar afwachten wat je ontvangt maar de planten zijn met zo mooi als op de foto's. En de volgende dag al in huis.

Snelle levering , goede kwaliteit en ook beschikbaar voor tips en info. Al meerdere aankopen gedaan. Super tevreden over deze zaak.

Heel positief

Leuke producten en snelle bezorging

Mooie gezonde plantjes, vlotte levering

Reeds voor de tweede maal bij jullie besteld en steeds tevreden. Plantjes waren wel wat platgedrukt in verpakking maar na hun badje mooi hersteld

Uitstekende service

Snelle levering en alles was netjes verpakt.

Superverkoper!

Heel mooie plantjes, heel veilig verpakt en snel geleverd.

2e bestelling gedaan

Was zo blij met mijn eerste bestelling, dat ik nog bijbesteld heb.

alles naar wens: prijs, levering, planten!

zeer snelle levering. Netjes verpakt.

Mooie plantjes en snelle levering

De bestelde plantjes kwamen netjes en goed verpakt aan en de levering was met 2 dagen on netjes en snel. Met ongeveer 1 week kwam er zelfs al een bloem uit 1 van de plantjes.

Zeer goed en snel geholpen

Mooie producten en goede service.

Snelle levering en goed verpakt. Producten voldoen precies aan de verwachtingen.

Keurig ingepakt en beschreven wat er in de zakken zat.

mooie planten

mooie planten en super snel geleverd en super verpakt.

Alles heel perfect: van bestelling tot levering.

Versand schnell, Pflanzen gut, leider ein 1xDeckenhaken zu wenig geliefert

Versand schnell, leider ein 1xDeckenhaken zu wenig geliefert