Geweldig mooie planten

Goede levering en goed verpakt.

Ze zijn een beetje klein, maar dat was goed aangegeven op de site.

Mooie airplants

Zijn zeer mooi en ook snel en goed geleverd

Snele levering. Super vriendelijke klantenservice. Echt aanraden.

erg te vreden

ziet er goed uit goed verpakt

Bestelling was snel en netjes geleverd

perfect

heel mooie en gezonde plantjes , goed ingepakt voor veilig transport documenten bij om plantjes een goede verzorging te geven , beter kan het niet

Mooie planten met schelpen, wel erg klein...

Mooie planten met schelpen, wel erg klein...

Geweldig service, net als altijd!

Feestje om je bestelling te ontvangen van de airplantshop, elke keer opnieuw! Zulke mooie producten

Snel geleverd, mooi ingepakt.

Volgende dag bezorgd, heel leuk plantje in mooie houder.

Mooie kwaliteit

Een bestelling geplaatst en snel geleverd. Kwaliteit is goed en alles was netjes verpakt.

1 plantje was kapot gegaan tijdens onze interne transport. Airplantshop heeft kosteloos dit voor mij opgelost.

Ok

Ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede en snelle levering

Cadeau voor m’n zus gekocht. Ze was er super blij mee. De kleuren van de schelp waren ook ontzettend mooi. Goed verpakt en duidelijke uitleg over de luchtplant.

Goed geregeld

Overzichtelijke website met daarop precies wat je verwacht: luchtplantjes. Het blijft spannend/lastig om een plant te bestellen vanaf een foto, maar met bijbehorende tekst en uitleg is dat toch gelukt. En ik kreeg precies binnen wat ik verwacht had. Prachtige, sterke luchtplant, kwam goed uit zn stevige verpakking. Snelle levering. Top

Goede levering, mooie kwaliteit zoals omschreven

Mooie plantjes, netjes verpakt

Duidelijke site en mooi verpakt snel geleverd.

Mooie plantjes besteld. Snel verstuurd en mooi verpakt.

Snelle levering, veilig verpakt en plantjes voldoen aan de verwachtingen. Ook een kleine bijsluiter hoe je ze moet verzorgen. Alleen maar positieve woorden!

Met zorg en aandacht verzonden

Wat een leuke plantjes! Met zorg en aandacht verzonden. Leuke website waar je veel inspiratie op kunt doen en ook verzorgingstips kunt vinden. Blij met mijn aankopen!

Net verpakt geleverd en de airplant voldoet aan mijn verwachtingen.

Snel, personal touch in de verpakking, advies voor verzorging, prachtige airplants

Perfecte levering en topkwaliteit

Fijne mooie kwaliteitsvolle planten, zien er uitsteken gezond en zeer mooi uit.

Tillandsia mos besteld en dit kwam in perfecte staat aan.

Prachtige kwaliteit, vrij prijzig, maar dan heb je ook wat.

sehr gut und sehr schnell geliefert

umfangreiche Anleitung zur Pflege auf der Website Gute Korrespondenz auf Deutsch Super Preisleistung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ampereweg 25