Heel blij mee

heel mooie luchtplantjes

Heel mooi verzorgde luchtplanten, zorgvuldig verpakt en snel verzonden.

Een verrijking

Ik heb de planten binnen drie dagen na mijn bestelling ontvangen. Prachtige planten, ze hebben een prachtige leefomgeving in mijn plantenkamer. De airplanten geven een extra jungle gevoel. Ik kijk eerst hoe de planten groeien en vermeerderen. Ben er erg blij mee.

Helemaal tevreden!

Leuke plantjes, snelle levering, keurig ingepakt met gebruiksaanwijzing. Kan niets negatiefs bedenken!

Goed verzorgd

Plantjes waren goed aangekomen en zagener nog fris uit.

Mooie kwaliteit plantjes

De plantjes zijn erg mooi en snel geleverd!

Jullie hoeven niets te verandere. Mooie luchtplantjes. Zeer goed en mooi verpakt.

Geweldig!

Wat een mooie plantjes met name het Spaanse mos, wat een grote bos. De service is uitstekend.

Tolle Pflanzen, schnelle Lieferung

Ich habe das erste Mal in dem Shop bestellt. Die Pflanzen sahen toll aus. Wie lange sie halten, weiß ich natürlich noch nicht :-)

Uitstekende levering

De plantjes en de glazen bolletjes waren heel goed, apart van elkaar, verpakt. Ik was blij verrast door de snelle levering.

Schöne Pflanzen liebevoll verpackt

Die Pflanzen wurden zügig geliefert. Sie waren liebevoll verpackt und selbst eine "Gebrauchsanleitung" war dabei.

netjes verpakt, mooi vers

goed uitgelegd , aardig

Snel geleverd en leuk contact na vraag. Zal het zeker aanbevelen bij anderen...

Goede ervaring

Mooie planten en snelle levering

Alles super! Wunderschöne Pflanzen

Alles lief super. Die Pflanzen waren mit Sorgfalt und liebe eingepackt. Ich bin sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super leuke plantjes, goed verpakt, snel binnen

Zeker nog een x bestellen ;-)

Mooie planten en zeer snelle levering

Het proces verliep vlot en de planten kwamen in goede staat aan. De verpakking was erg liefdevol en beschermde de planten goed. Ik zou er op elk moment weer bestellen.

Leuk concept

Mooie aanwinst in het interieur, gemakkelijk te bestellen

Heel goed en netjes gegaan

Heb ze makkelijk kunnen bestellen en ze zíjn heel goed bezorgd

leuke airplantjes

Dit keer een muis ober.... uiteraard met air plantje.. zo leuk is ie.. werd op tijd geleverd en kwam weer keurig verpakt aan. Duidelijke uitleg voor verzorging erbij. Ik ben helemaal blij!

Alles bestens!

-Einfache Bestellung -Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi product en snel geleverd!

Ene dag besteld en de volgende dag al geleverd! Blij mee! Mooie zeer decoratieve plantjes!

Goede produkten en snelle levering

Snelle levering van goed produkt

Gute Qualität und schnelle Lieferung.

Sehr schön

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke plantjes met ervaren mensen

Alle air plant bij elkaar met deskundige uitleg. Het enige wat ik een beetje vervelend vond is dat de website niet zo lekker laad op mijn telefoon of tablet. Ik moet geregeld de pagina verversen als ik alle plaatjes weer wilde zien. Voor de rest prma website overzichtelijk en snel bezorgd. Zal er snel weer een bestelling plaatsen.

Ampereweg 25

2627 BG Delft