Supermooie en op tijd

Erg tevreden

Prachtig!

Prachtige plantjes en supermooie globe. Alles netjes ingepakt dus alles kwam netjes heel aan. Superblij mee.

Fantastische plantjes, goeie service!

Mooie plantjes

Geen minpunten

Goede kwaliteit, goede informatie en waar voor je geld

Tolle Pflanzen, guter Preis und es macht schon alleine das Auspacken Spaß da alles liebevoll eingepackt war!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

prima service

Alles was naar wens , netjes verpakt en precies wat ik er van had verwacht

Vlot en correct

Vlot en correct afgehandeld erg mooie plantjes

Fijne ervaring

Leuk klein plantje besteld, goed en heel aangekomen in een mooie verpakking.

De plantjes zijn prachtig,zeer goed verpakt en snel geleverd. Ben zeer tevreden.

Snelle levering en netjes verpakt. Duidelijke website met eerlijke afbeeldingen en uitleg!

Prachtige planten

Mooie plantjes, snel geleverd

Alle plantjes zijn mooi. Goed verpakt met een fijne uitleg erbij. Het enige wat ik jammer vind is dat we niet kunnen afhalen bij airplantshop terwijl we vlakbij wonen.

Mooie plantjes.. snelle levering

Blij..

Mooie plantjes

Alles is snel en levend aangekomen. Watersproeiertje is ook erg praktisch. Mooie suprisebox, weet alleen niet welke soorten ik nu heb ;) Was wel fijn geweest als bij de gebruiksinformatie zou staan dat het juist goed is als de bladeren wit worden. Dit is dus geen schimmel, maar zijn de haartjes waarmee de planten het water opnemen. Informatie over de herkomst zou ook worden gewaardeerd, omdat ze in de natuur zeldzamer schijnen te worden.

Persoonlijk en klantvriendelijk

Persoonlijk en duidelijk

Blij met service en kwaliteit

nette verpakking Snelle verzending blij met service en kwaliteit site klaar voor een franstalig

Leuke website!

Leuke plantjes voor mensen met minder groen vingers!

Uitstekende service

Ik had problemen met de bezorging wat niet aan het bedrijf ligt. Ik heb gebeld om te vragen of er iets bekend was over waar mijn pakket was en wanneer die komt, die bleek retour te gaan omdat ik niet thuis was en het pakketpunt dichtzat. Omdat we op vakantie gingen en het voor een verjaardag was had ik dus een probleem. Ze heeft een nieuwe zending gemaakt en deze naar het vakantiehuis gestuurd waardoor die alsnog optijd binnen was.

Snelle levering van bestelling, leuke spullen

voor een verjaardag een bestelling bij airplantshop gedaan, leuk cadeau gevonden en dit besteld. Snel geleverd, goed ingepakt en op tijd afgeleverd bij geadresseerde. Zij was er erg blij mee en liet trots een foto zien van het geleverde plantje/houder

Snelle levering, mooie plant, lijm werkt goed.

Ik was op slag verliefd

Mijn aankoop was voor mijn dochter die morgen 21 jaar word. Maar Ja ik mocht wel de 1e verzorging doen. En dat deed ik met alle liefde. Nu neemt zij de verzorging over op haar studentenkaner

Ontzettend goed en snelle service! Heel vriendelijk! Duidelijke website en prachtige plantjes!

Ich bin sehr zufrieden

Schöne Pflanzen in sehr guter Qualität, sehr schnelle Lieferung, vielen Dank für alles

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ampereweg 25