Snelle levering en alles heel goed verpakt Heel.mooi product.

super

goed advies en zeer snelle levering

De planten zijn mooi

Goede, nette producten

SUPER

leuke verrassing pakketje

De bestelling ging erg soepel. Was ook snel in huis. En de airplantjes zagen er heel mooi uit.

Super goede service

Op tv kwallen plantjes gezien, op Google gezocht waar dit verkocht word. op de site airplantshop terecht gekomen. Ondanks ik totaal geen groene vingers heb (maar op de site staat veel informatie over de verzorging van de plantjes) toch 3 plantjes besteld. Ze kwamen goed verpakt binnen, met zelfs daarin een brief met uitleg over de verzorging. Aan de plantjes zit een soort visdraad waarmee je ze mooi kan ophangen. Ze hangen in de woonkamer en ben er super blij mee!!

Gewoon goed!

Bestellen, betalen en op afspraak ophalen! Super.

Goede communicatie, mooi product en zeer goed verpakt.

Goed.

Super eichfach und wie erwartet

Schnell geliefert, super gepackt und top produkts

Geweldige eyecatcher!

Ik heb ongeveer anderhalve maand geleden een Tillandsia XXL Xerographica in metalen hanger gekocht. Deze plant is zo mooi, hij valt meteen op wanneer je de woonkamer binnenkomt. Het is met recht een XXL! Zo groot! Wil je eens wat anders, dan raad ik deze plant aan. Hij is echt gemakkelijk te verzorgen! (Ik gebruik de hanger als steun, want zo kan de plant mooi over mijn antieke kast hangen)

Erg positief de plant was mooier dan verwacht

Het is wellicht handig om de bezorg datum te noteren op de site. Dan is jullie klant daar ook op voorbereid.

De levering naar Spanje was zo snel als mogelijk was.

De plantjes zijn , voor zover ik het kan beoordelen, in goede staat aangekomen. Nu maar afwachten of ze verder willen groeien.

Helemaal prima

3x de zeeegeltjes besteld. Zijn precies zoals omschreven. Ben er erg blij mee!

Gewoon goed

Vlotte levering, netjes verpakt. Zag er goed uit.

Zéker de moeite waard

Geweldige service. Snelle levering. Perfect beschermd ingepakt. Kwaliteit bijzonder goed. Ik was blij verrast.

Gute Ware, schneller Versand, gerne wieder.

Guter Web Shop, günstigen Ware.

alles goed geregeld en uitgevoerd

goede service, en goede kwaliteit, verzending netjes verpakt. en goede en vriendelijke service bij telefonisch contact.

leuke keuze, goede service, mooi product

dat dus

super blij mee

super blij mee . en de kleurtjes zijn zo mooi en ze zien er goed fris uit . ook zoals ze verpakt waren dat was echt goed gedaan. dit kan ik iedereen aan bevelen. er is aandacht voor het product en verpakking .

Mooi zorgvuldig verplant en plantjes in deftige staat

Duidelijke communicatie naar levering toe,enkel spijtig dat DPD pakket gewoon voor deur zet zonder bellen en daarna gewoon mail verzend met pakket ontvangen. Gelukkig waren bewoners thuis op leveradres of plantjes stonden heel de dag of langer of niet meer aan voordeur op einde vd dag

ben blij met de planten die goed verzorgd zijn aangekomen

Zij hebben een mooie plek gekregen in mijn slaapkamer en ik ben de verzorging aan het perfectioneren. Op zoek nu naar een plantenspuit.

Ronduit uitstekend

Met zorgen of het pakketje nog op tijd binnen zou komen voor een verjaardag, contact gezocht met de consumentenservice. Zij hadden mij direct teruggemaild en laten weten dat het pakketje al opgestuurd was. Het pakketje was superleuk ingepakt en de plantjes voorzichtig bovenop in de doos gelegd. De communicatie zeer duidelijk en een heel behulpzaam team. super

Tolle Qualität!

Die bestellten Artikel waren deutlich üppiger als gedacht, der Versand funktioniert schneller als aus Deutschland. Mit DPD war der Artikel am nächsten Tag schon bei mir vor Ort. Besser geht’s nicht!

Uitstekend.

Snelle bezorging, mooie plantjes, goede afbeelding en beschrijving op de duidelijke website.

Snelle levering van uitstekende producten

Googelend vond ik de webshob met duidelijke teksten en foto's bij de pructen waar ik interesse in heb. Plantjes geselecteerd en besteld. Lekker simpel en zonder problemen. De volgende dag ontving ik mijn bestelling keurig verpakt en de plantjes waren moo en fris. Kreeg ik ook nog een sproeiertje cadeau ! Kortom prima ervaring en ik ga zeker nog meer bestellen.

Ampereweg 25

2627 BG Delft