Echt zeer tevreden over de super verzending en de zeer mooie plantjes

Top kwaliteit en n zeer goede service kwaliteit en verzending. Echt dik tevreden en daarom kunnen we volop genieten van onze luchtplantjes.

Netjes

Ondanks de koud waren de plantjes super goed verpakt en zijn dus ook goed aangekomen

Ik ben blij met mijn kwalletjes.Ik heb ze aan collega laten zien en die heeft vandaag ook besteld.top ik zal vast nog wel een keer wat bestellen

Perfect ingepakt. Heel mooie plantjes en ook nog een beschrijving voor hoe te onderhouden.

lekker gekken planten

Bij mij thuis vindt iedereen de luchtplanten gek en leuk. Ze zijn lekker apart en daar houden we van. Hopelijk hebben we lang plezier van.

Prima service!

Goede service dus.

Goed verpakt en snelle levering! Helemaal blij mee

Super verzorgd!

Plantjes en potjes besteld. Alles keurig verpakt, potjes in noppenfolie en de plantjes in cadeauzakjes. Leuke ervaring om dit zo te ontvangen. Zeker een aanrader.

formidabel

zeer snelle en correcte levering zoals het hoort. PRIMA.

Vind het plantje wel erg klein , maar ja de vorige had ik gewonnen , die was groter ....

mooie planten, goed verpakt

Heel mooi en goed verpakt ontvangen.

Prachtige gezonde plantjes!

Blij met deze mooie plantjes! Snelle bezorging!

Perfect goede communicatie

Na aankoop kreeg je duidelijk informatie over de aankoop en de verzorging van de plantjes . De aankoop was super snel geleverd en was super goed ingepakt dat ik er zelf van stond te kijken . Heel goed verpakt tegen de kou

Snelle levering, goed verpakt en gewoon waar voor je geld!

Prima site

Alle plantjes keurig verzorgd. Verzenden keurig verlopen, goed verpakt

Netjes snel en correct.

Mijn ervaring is boven verwacht. Super snel. Heel netjes verpakt.. zeer tevreden een dikke 10

Leuk plantje met duidelijke uitleg

Krokodillenvaasje en airplantje zijn breekbaar én het vriest 10 graden, maar ze zijn erg zorgvuldig verpakt en met een duidelijke uitleg erbij in goede staat afgeleverd. Ik ben er blij mee!

Mooi product

Leuke site , prachtige plant

Super tevreden

Het was ijskoud, maar de plantjes waren erg goed ingepakt. En de levering erg snel...Ben super tevreden.

Snelle service, goede plantjes

De plantjes werden snel geleverd, keurig beschermt verpakt. Plantjes zagen er gezond uit!

Veel keuze, goede prijs, snelle verzending

Leuk orgineel cadeautje voor een schappelijke prijs. De verzending was snel dus dat was ook fijn!

De planten zijn erg mooi en groter dan verwacht.

Had als relatiegeschenk opgestuurd. Had vragen mbt factuur bij de bestelling en dit werd snel via Facebook Messenger beantwoord.

Perfect!

Mooie plantjes, leuk en goed verpakten snel geleverd, hoewel dat laatste voor mij minder belangrijk is

Beautiful plant and great service!

Bought a plant and a pot. The package was neatly arranged and the plant is just beautiful. Highly recommended

Ampereweg 25

2627 BG Delft