Netjes en redelijk vlot verzonden

Minpuntje dat aandacht verdiend: Je bent verplicht om een "heatpack" erbij te bestellen maar als je de doos opent zit deze er niet bij en zijn de plantjes los in de doos gelegd.

Schöne Ware

Sehr schöne Ware,schnelle Lieferung und netter Kontakt...empfehle euch gerne weiter. Danke:)

Tevreden

Ik ben een tevreden klant, plantjes zijn goed aangekomen per post. Zou zeker hier een volgende keer weer bestellen.

Leuke plantjes en snelle verzending

Leuke plantjes en snelle verzending

Ik ga hier zeker vaker bestellen. De plantjes zitten netjes verpakt, zien er goed uit en snelle levering

Bestelling snel ontvangen

Ik heb mijn bestelling in goede orde en netjes verpakt met verzorgingsinfo ontvangen. Top!!

Goed!

Leuke plantjes en zeer snel geleverd!

Flexibel en snel!

Nadat ik me had bedacht over het tijdstip van verzenden kon het dezelfde dag nog mee met de koerier en werd de volgende dag bezorgd. Zo snel dat ik nog geen track en trace e-mail had ontvangen van de koerier, dus ik had de plant nog niet verwacht. Ze is prachtig, vol en groot en ik hoop dat ze nog even mag groeien voordat ze gaat bloeien. Hartelijk dank team airplantshop!

Ich bin so zufrieden

Ich habe eine Überraschungs Box gekauft und bin so zufrieden! Alle Pflanzen sind super schön und es ist wirklich ein sehr biter Mix in der Box

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en mooie plantjes

Een snelle afhandeling en verzending van de bestelling en de bestelde plantjes voldeden aan verwachting.

Snelle service, goed verpakt

Duidelijke website waardoor bestellen makkelijk gaat. Snelle verzending en spullen goed verpakt.

Mooie plantjes

Super snelle levering. Alles netjes en zorgvuldig ingepakt.

Is de 3e keer dat ik plantjes heb besteld en iedere keer snel en adequaat geleverd!

Alle plantjes waren heel goed ingepakt, de lijm werkt ook heel goed en droogt snel. Over de voedingsspray kan ik me nog niet uitspreken, maar lijkt me iig in orde :) wat ik ook heel erg apprecieerde is dat ik bij mijn bestelling een vraag had doorgegeven en die netjes werd beantwoord op de bestelbon, heel attent!

Goede service en mooie plantjes

Zeer vlotte levering en plantjes met veel zorg ingepakt. Plantjes zijn echt mooi.

Gied

Snelle levering en goed ingepakt

Keurige levering en zeker voor herhaling vatbaar

De bestelling is vlot verwerkt geweest en keurig geleverd. Plantjes zijn in goede conditie.

Hallo, Ik ben heel tevreden met jullie. De plantjes maken me blij.

Mooie plantjes, helaas zonder de extra's

Prachtige plantjes mogen ontvangen, maar bij een zee-egel zat niet de bevestigingsdraad en op de site staat toezeggingen die niet waargemaakt worden, zoals: Je krijgt een (kleine) plantenspray cadeau bij bestellingen vanaf €50,- De site klopt dus niet. Prima verpakking en verzending maar de extra dingen die beloofd worden, tref je helaas niet aan.

Mooie plantjes en snelle levering!

De plantjes waren goed verpakt en zagen er mooi uit. Er zat nog een extra beschrijving bij mbt de verzorging. De bestelling is op maandag verzonden en op dinsdag geleverd! Zelfs in deze drukke tijd. Complimenten!

Snel en echt als een cadeautje

Snelle levering. Echt als een cadeautje ingepakt. Ook na levering vrijwel direct antwoord op mijn vraag!

Bestelde items waren precies wat ik verwachte. Na een klein probleempje, contact gehad met klantenservice en is perfect opgelost.

Ampereweg 25

2627 BG Delft