GEWÉLDIGE SERVICE

De liefde voor de luchtplantjes werkt in alles door, de aandacht voor de klant, de aandacht voor verwerken van de bestelling, de verpakking van de plantjes en de handleiding hoe de plantjes te verzorgen. Een dikke 10 van mij,

Zeer snelle levering en goede kwaliteit

Zeer verrast door de surprise box. Leuke variatie van plantjes ontvangen

Heel tevreden

Snelle service, leuke plantjes, leuk verpakt, niet te duur.

Wat een mooie plant en ben benieuwd of het lang mooi blijft. Alle planten bij mij gaan dood namelijk. Vandaar dit uit proberen

Snel en leuk om te ontvangen

Hele snelle levering. Leuk om het pakketje te ontvangen.

Snelle verzorgde afhandeling van de bestelling.

Website is gebruikersvriendelijk. Afhandeling van de bestelling zeer snel en de planten waren zorgvuldig verpakt.

Snel en goed verpakt geleverd

De artikelen waren precies zoals besteld.

Snelle levering, keurig verpakt.

Snelle levering, keurig verpakt heel erg leuk en ik ben er blij mee.

snelle en goede levering, mooi verpakt en duidelijke correspondentie.

blij

is zag de airplants voor het eerst op de televisie bij een middagprogramma en ik was erdoor gefascineerd.

Mooie plantjes. Plantjes in verrassingsdoos wel klein.

Zeer snelle levering! Mooi materiaal!

Snelle levering en netjes verpakt

Snelle levering en prima verpakt

Goed verpakt en snel geleverd

Goede service passend bij goede producten

Mooie overzichtelijke site, met tal van leuke inspiratie voorbeelden. Mooie plantjes gevonden en nu mee aan het experimenteren.

Besteld en binnen 2 dagen al geleverd, erg blij mee

Super service en snelle levering!

's avonds bestelling geplaatst, maar door storing bij betaling kreeg ik m'n bestelling niet afgerond. Berichtje gestuurd en meteen reactie dmv een betaallinkje. Ze heeft meteen m'n bestelling verwerkt en was snel geleverd. Plantjes zijn super mooi, zoals altijd! Bedankt, ik ben er weer heel blij mee!

O Prima

Mooie plantjes, goed verpakt!

Goed snel en mooie plantjes

Goede snelle service!

Hele snelle levering. Met duidelijke beschrijving van hoe om te gaan met de plantjes. Plantjes keurig netjes verpakt.

Staat heel leuk!

Uitstekend.

Levering keurig verpakt en niets beschadigd.

Goede kwaliteit en heel snelle levering

Genieten van het uitzicht

Plantjes allemaal netjes Mooie schelpen Ophangen/plakken, klaar

snelle levering en mooie plantjes

mijn levering ging zeer vlot. Plantjes waren goed ingepakt en ik was blij verrast met de keuze die in het verrassingspaket zat !

Aanbevolen

Heel prettig! Super snelle bezorging .

Ampereweg 25

2627 BG Delft