Top web shop, super snelle levering!

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Kreeg bij de 3 bestelde air plants een handige beschrijving/gebruiksaanwijzing. Artikelen waren ook heel goed verpakt.

snel en efficient

plantjes zagen er heel fris uit. Ik ben er heel blij mee

Heel erg leuk!

Heb de plantjes mogen ontvangen en ze zijn echt super leuk en schattig. Ik ben er blij mee

Mooie plantjes en snelle levering.

Goede site, mooie planten ontvangen en snelle levering.

Snel geleverd en super kwaliteit

Snel en leveren zoals op de foto, plantjes zien er gezond uit

Zoals bovenstaand geschreven, ik zal er zo weer bestellen

Snel en goed geleverd.

Goed ervaren. Leuke plantjes.

Goed! Heel behulpzaam

Fijne klantenservice die ook echt om de klanten geeft. Ik kon foto's sturen en kreeg goed advies op wat ik met de planten moest doen. Verder was er een snelle levering en ik ben heel tevreden!

Zeer professioneel wel hoge verzendkosten

Supershop! Leuke moderne tips, goede kwaliteitsplanten, snelle levering. Ik woonde in belgie, dus de verzendkosten waren wel wat stevig.

Zeer positief

Leuke plantjes en variatie in de soorten Snel geleverd En ik vond ze niet duur

Toppie!

Keuze is divers. Mooie overzichtelijke site. Bestelling prima verpakt en snel geleverd.

snel geleverd en prima verpakt

mooie plantjes en prima advies

Ik ben nog niet uitgewinkeld...

Ik ben niet ontevreden alle plantjes, op één na na zijn goed aangekomen. (Eentje viel helemaal uit elkaar, een soort mikado) dat zal niet veel meer doen. Die rozen zijn enorm, heel gaaf! Groeten Robin

Ik had de plantjes in tv programma gezien. Al weer even geleden. Nu na de kerst kamer weer op op orde. Tijd voor opnieuw inrichten. Dus nu de plantjes aangeschaft. Vlotte nette levering. Blij mee

Super mooi

Mooie grote planten, geen droge uiteinden. Snelle levering. Gewoon super.

Heel blij mee!

Goed verpakt. Geen onnodig gebruik van plastic :) Alles is goed verpakt in papier en karton. De persoonlijke boodschap was een erg leuke toevoeging :) De plantjes zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Heel leuk dat er ook een schelp bij zat om evt. te gebruiken voor decoratie. Van 1 plantje is mbv de schelp nu ook een kwalletje gemaakt :) Heel blij mee en direct complimenten en aanspraak opgeleverd, want de planten zijn gewoon erg bijzonder om te zien! Mooi, makkelijk in de verzorging en een goede service. Zeker een aanrader zoals u begrijpt. Mogelijk bestellen we nog vaker plantjes hier. Het is geweldig om zelf te hebben, maar ook om iemand cadeau te doen ( ook als ze geen groene vingers hebben).

Een webwinkel die je enthousiast maak om luchtplantjes te proberen.

Ik zocht naar informatie over luchtplantjes en hun verzorging. Op de website van de airplantshop vond ik goede informatie, waardoor ik het aandurfde om veel plantjes te kopen. Nu hopen dat ik er goed voor kan zorgen.

Fantastische persoonlijke service!

Wist niet vh bestaan van airplanes! Met kerst had ik hele leuke decoratieve ovalen glazen bollen met een rond gat erin gekocht! Ik heb ze na het opruimen vd kerstspullen laten hangen! Wist niet goed hoe ik ze kon opleuken! Toen stuitte ik op jullie planten! Het staat zo leuk en ik ben er heel blij mee!

Mooi

Had kleine luchtplantjes besteld en zagen er erg mooi uit. Heel erg blij mee!

Ik miste iets in mijn bestelling. Probleem meteen verholpen en de volgende dag alsnog in huis. Ennnn....mooie plantjes!

Correct en snel

Snelle levering, plantjes mooi en goed beschermd ingepakt.

Zeer goede service

Ik had een bestelling geplaatst, dit ging niet helemaal goed. Een berichtje gestuurd en vrijwel gelijk is er actie genomen. De bestelling is goed gekomen en ik ben erg tevreden met het ontvangen plantje.

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering en helemaal blij met mijn airplant. Ik was even bang dat hij te groot zou zijn voor het bakje waar ik hem in wilde doen, maar ze passen perfect! De kleur is ook prachtig!

Geweldig!

Leuk compleet pakketje om simpel in elkaar te zetten, alles zat erbij!! Ook de glazen bollen en klokken hangen en staan heel leuk. Hopelijk kunnen we er lang van genieten

prima bedrijf

De aankoop was goed verpakt en de plantjes zien er mooi uit. Een cadeau voor een lieve vriendin. Super!

Ampereweg 25

2627 BG Delft